Mozda sam mogao da postavim i u temi "zdravlje" ali mi je ovde nekako prikladnije posto deluje kao naucna fantastika 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
El znaš ti, Srebro, šta je frekvencija?Вибрације се изузетно лако преносе кроз воду,а људско тело има80 посто течности, дакле одличан је пријемник и проводник фреквенција.
El znaš ti, Srebro, šta je frekvencija?
Uslovno tačno... frekvencija je broj oscilacija ili ponavljanja nekog događaja u sekundi... dakle svaki događaj koji se ponavlja ima frekvenciju, bilo da je talas u obliku sinusoide, deda koji se ljulja u stolici ili telo u kosmosu koje obilazi oko drugog tela...Broj treptaja u sekundi (ako nisu promenili, zavere radi)))
Zemlja ispod mene NE VIBRIRA na 7.83Hz. To je urbana legenda koju ponavljaju ljudi koji su nekad i negde čuli za Šumanovu rezonancu, ali i dalje ne razumeju u potpunosti šta je to... razumeli su onaj deo sa frekvencijom, ali pojma nemaju šta to vibrira zapravo... stoga ti preporučujem da pročitaš ovaj neutralni tekst koji objačnjava dosta toga:Ako Zemlja ispod tebe vibrira na približno 8Hz (7,83 treptaja u sekundi)
Da li ti misliš da su drevni vedski pisci bili upoznati sa jednačinom E=mc2 koja izjednačava masu i energiju? Lično, sumnjam u to.... stoga, nema potrebe pričati o "preobražaju", kad su materija i energija ionako jedno te isto.Drevni vedski tekstovi na sanskritu objašnjavaju, da sve, što postoji u ovom univerzumu jest manifestacija određenih vibracija, uz pomoć kojih se duhovna energija preobražava u materijalnu.
Dokazano je da Mocartova muzika poboljsava pamcenje i koncentraciju.Ovo su one divne, nedokazive pretpostavke koje veze sa životom nemaju. Doduše, imali su MythBusters onu zanimljivu emisiju o ovome:
http://en.wikipedia.org/wiki/Brown_note
Ko je dokazao i gde... baš me interesuje... naročito jer dolazi iz evropskog miljea, iz zapadnog tonalnog sistema koji je temperovan... postoje kulture u kojima Mocart zvuči kao buka. Na koji način bi to nekom poboljšalo pamćenje i koncetraciju ko je recimo iz kulture u kojoj se koriste netemperovani muzički sistemi?Dokazano je da Mocartova muzika poboljsava pamcenje i koncentraciju.
Mrzi me, trazi sam ako hocesKo je dokazao i gde... baš me interesuje... naročito jer dolazi iz evropskog miljea, iz zapadnog tonalnog sistema koji je temperovan... postoje kulture u kojima Mocart zvuči kao buka. Na koji način bi to nekom poboljšalo pamćenje i koncetraciju ko je recimo iz kulture u kojoj se koriste netemperovani muzički sistemi?![]()
Pa našao bih ja da ima... al' nema!Mrzi me, trazi sam ako hoces![]()
Ima i raznih priča o tome da je Elvis tu negde među nama....pa ima raznih prica o tome znaci ima neceg u tome
Van Gog - osobe koje imaju kombinaciju srčane slabosti, hipertenziju i gojazne su