LEBDENJE
Toliko sam usporena....i mirna.....stvarno čudno za mene. Kao da nisam tu....a tu sam. Znam po tome što mi se obraćaju a ja ni abera ne dajem. Ustvari odreagujem ali tek kada mi se treći put obrate normalnim glasom ili drugi put ako malo zavrište ...kao Cic hahahaha
Kao da lebdim.....što uopšte nije loš osećaj. A nije mi ništa....nisam tužna, nisam prevesela, nisam presrećna, ne kipi iz mene ni ljubav, ni strast.....nisam nervozna ni ljuta, a vala ni nešto umorna, ne boli me ništa...hoću da kažem da ne preovladava ni jedno osećanje...nekako su sva u harmoniji..... lebdim u nekom svom miru onako zadovoljno tiha ....Slušam muziku sa kompjutera....nežnu....lelujajuću...svakakvu samo da je nežna. Kad utihne onda slušam muziku u sebi.....pa opet krug.....i tako dolebdeh do "Aranjuez mon amour". Puštam razna izvodjenja.....
"Maki, ako već ne radiš ništa dokle ćemo slušati jednu istu melodiju...daj bar promeni?
"Ćero, radi i ne kvari majci lebdenje"
"Maki......ajde malo ateriraj imam problem ovde"
Ustajem...onako lagano....ne skačem kako to obično radim......nego laganica, smireno....rešim problem i nonšalantno se vratim ....lebdenju.....na nekim drugim melodijama iz razloga da ne moram opet da slećem jer se ćera buni.
A baš mi prija.......mmmmm lebdenje.......pa izgleda ovako.....
[video=youtube;JlWbgNKzh38]http://www.youtube.com/watch?v=JlWbgNKzh38&
feature=player_embedded[/video]
PS Dobro jutro ......danas već moram izbiljno da radim hahahah....sezona mi je....mada je i subota.....
Ako želite, stavite i vi muziku uz koju rado lebdite.....bilo bi lepo da napravimo zajednički lebdeći blog......lep dan želim
feature=player_embedded[/video]
PS Dobro jutro ......danas već moram izbiljno da radim hahahah....sezona mi je....mada je i subota.....
Ako želite, stavite i vi muziku uz koju rado lebdite.....bilo bi lepo da napravimo zajednički lebdeći blog......lep dan želim