League of legends

Meni se bas svidja,mnogo je bolja od dote. Jedino mi se ne svidja sto se zaista sporo farmaju oni poeni. Da bi kupio nekog heroja od 6300 poena trebace ti minimum 2 nedelje da igras ... mozda cak i vise! Inace ovako vizuelno mi bolje izgleda od dote , cak i sama struktura igra je bolja od dote. Probajte igru ako niste do sad. :ok:

LoL je postao mnogo popularniji od dote.

Zato je sada napravljena DOTA2..

Ne bih rekao ni da je popularniji, a kamoli "mnogo". Ne znam realno nijednog dobrog igraca Dote da je presao na LoL. LoL su pocela da igraju deca noobovi (jer je za dz i noob friendly), Dota noobovi, likovi koji su igrali HoN beta sve dok nije trebalo da se plati i gomila random noobova. Znaci i nije neki obecavajuci community :D
HoN je po meni 100 puta bolja igrica od LoL-a, a opet ima mnogo manje registrovanih usera, mada ipak DotA je DotA i nista je ne moze zameniti (osim mozda Dote 2).

Ne bih rekao ni da je popularniji, a kamoli "mnogo". Ne znam realno nijednog dobrog igraca Dote da je presao na LoL. LoL su pocela da igraju deca noobovi (jer je za dz i noob friendly), Dota noobovi, likovi koji su igrali HoN beta sve dok nije trebalo da se plati i gomila random noobova. Znaci i nije neki obecavajuci community :D
HoN je po meni 100 puta bolja igrica od LoL-a, a opet ima mnogo manje registrovanih usera, mada ipak DotA je DotA i nista je ne moze zameniti (osim mozda Dote 2).

Pa HoN je izasao odavno, na pocetki je bilo besplatno, pa su posle toga najavili da se naplacuje, zato sam i prestao da igram HoN.. Realno sve 3 igrice su na istom sistemu, i sve je to isto sranje, 2-1-2.. ili kako god.. Samo su heroji drugaciji! Sada kad uporedis stvari realno sve mu dodje na isto..

A i realno HoN, nije tolko popularan kolko je Dota i LoL!

Poslednja izmena:
Na istu su foru, ali nisu iste igre. Skroz drukcije grafike, gameplay drugaciji takodje.
Moja lista bi bila
1. Dota
2. HoN

3. LoL
(razmak je namerno ostavljen)

Nisam igrao , ali vecina se ljudi zale na taj HON. Za sada je LOL najpopularniji , sto je i najveci razlog zasto prave Dotu 2 , mada LOL takodje pravi novu mapu. Vreme ce pokazati sta ce da bude bolje.

Back