LDP traži ukidanje proslave gradske slave Beograda?!

Ybt ovo je k'o pricati sa decom.

Ja ne znam ni kad je slava u Zitoradji, ni kad kad u Asiziju paradiraju zbog Sv. Franje, recimo, ali svejedno ne bih voleo da ih bogoboracki smaraci tamo sabotiraju.

Ima li pocetka tvojih logickih sposobnosti, druze Del?

Почетак је негде у Тацманији... друг беше некад за ДСС:rotf::whistling:

Њихова сљедећа иницијатива ће вјероватно да буде да се промјени назив државе јер се њиме фаворизује један народ, а ми сви знамо, јел'те, да у држави Србији живе и други народи и народности!? Не волим генерализовати али у иницијативама те партије има толико тога што је уперено против Срба као народа и против њихове државе да то једноставно не може бити случајно. Имају и питања која су на мјесту али ми се све то чини као испуњавање услова "сиве пропаганде" (мора бити и нешто "бијело" иначе оном "црном" нико неће повјеровати). Јасни су ми они који то раде због пара али има и оних увјерених да раде праву ствар. Е, ти ми никада неће бити јасни!

Poslednja izmena:
Њихова сљедећа иницијатива ће вјероватно да буде да се промјени назив државе јер се њиме фаворизује један народ, а ми сви знамо, јел'те, да у држави Србији живе и други народи и народности!?

Стварно ме чуди да се тога нису сетили... Но, мислим да ће прво да промене име језика. Пијани Гаша Кнежевић је предлагао "матерњи" још пре Дукљана.

Back