Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
LDP traži ukidanje proslave gradske slave Beograda?!
Ja ne znam ni kad je slava u Zitoradji, ni kad kad u Asiziju paradiraju zbog Sv. Franje, recimo, ali svejedno ne bih voleo da ih bogoboracki smaraci tamo sabotiraju.
Ima li pocetka tvojih logickih sposobnosti, druze Del?
Њихова сљедећа иницијатива ће вјероватно да буде да се промјени назив државе јер се њиме фаворизује један народ, а ми сви знамо, јел'те, да у држави Србији живе и други народи и народности!? Не волим генерализовати али у иницијативама те партије има толико тога што је уперено против Срба као народа и против њихове државе да то једноставно не може бити случајно. Имају и питања која су на мјесту али ми се све то чини као испуњавање услова "сиве пропаганде" (мора бити и нешто "бијело" иначе оном "црном" нико неће повјеровати). Јасни су ми они који то раде због пара али има и оних увјерених да раде праву ствар. Е, ти ми никада неће бити јасни!
Њихова сљедећа иницијатива ће вјероватно да буде да се промјени назив државе јер се њиме фаворизује један народ, а ми сви знамо, јел'те, да у држави Србији живе и други народи и народности!?