Лажу те

Лажу те,
нисам ја жељан
твоје речи
и твог осмеха

Лажу те,
одавно не чезнем
за тим
да ме твоје очи
прате
где год да кренем

Лажу те,
да не гледам друге
и да се још
надам твојим рукама

Лажу те,
да још увек
стојим у месту
чекајући
да се вратиш

Лажу те,
веруј ми да те
лажу,
јер
нема ничег у мени
што би могло да роди
жељу и чежњу и наду

Да,
Нема ничег у мени

The_Philosopher;bt107938:
Ne razumem zašto si obrisao moju pesmu. Ako nisi sujetan - trebalo je da je ostaviš. Svi kače replike u vidu pesama.
Објави је у свом блогу и постави линк...
Или, правилније би било да поставиш линк према мом блогу уз образложење да си ту пронашао надахнуће...

Зар сам рекао да нисам сујетан?
Но, овде се не ради о сујети него просто о незаинтересованости за то што ти пишеш на основу мог писања.
Брисаћу и убудуће такве ствари, као и коментаре које сматрам непримереним у смислу да су вулгарни или ван контекста.
С поштовањем

Poslednja izmena:
Majke mi,pocecu da ti zavidim na tolikoj ljubavi koju imas....da covek moze osjecati toliko ljubavi za nekoga i posle toliko vremena osjecati isti zar...to je nesto rjetko i ne sme ostati samo na pesmama...
Ti si zaista poseban i ja se nadam da ce jednog dana "ona" napokon da progleda i vidi coveka koji je voli celim srcem i dusom....
Zasto su sve prave ljubavi tuzne...sad si i mene rastuzio....
Pa bar da svrati ovde,da procita sve ovo sto pises...valjda bi onda shvatila koliko je tvoja ljubav velika....
Pa svi mi koji citamo tvoje pesme,odavno smo ukapirali koliko si predana osoba i da te ne falim dalje,iz mojih komentara znas sta mislim....
Ma ona da samo jednom svrati ovde,ne bi vise bila imuna....ali zasto ne dodje,zasto :rida: :rida:

Poslednja izmena:
Све у животу дође на своје место...
Сигуран сам у то...
Ја сам тај који јесам и радим то што радим, живим како живим...

Хвала ти на тако лепом мишљењу о мени...

Back