Lažovi

nekst88

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.101
Kosliko ste vešte u otkrivanju muškaraca lažova?
Da li postoje one situacije kada se uvredite kad vas malo ne laže?
Da li stvarno verujete u sve lepo što vam se servira ili ste podozrive?

Osecam se umorno i matoro za igrice. Volim ciste odnose, da se uz tu osobu osecam prijatno i opusteno kao kada sam sama, ali da mi je lepse i potpunije nego kada sam sama. I vodim se subjektivnim osecajem. Dok sam spokojna i sigurna to ce funkcionisati. Ne moram imati nikakav konkretan trag, ako se javi nemir i pocnem osecati nelagodu, otici cu.
Nisam neko ko se bavi teorijama zavere, njuska, ispituje, proverava. Jedino pustam da istu pricu sami ponove vise puta i samo klimam glavom. Ako se razlicite verzije istog dogadjaja ne poklapaju, nasmejem se u sebi. Zasto inace unapred da sumnjam i stvaram tenziju bez potrebe? Ako mi nahvali kolace a nisu mu se svideli, njegov problem. Sl. put ce dobiti iste takve :lol: Da je dao konstruktivnu kritiku dr. put bi bilo bolji ;)
A sto se tice usputnih, koji mi nisu bliski... Jednako su mi odbojni nepristojni i grubi (negativna energija) kao i slatkorecivi i ljigavi (vredja inteligenciju).

Poslednja izmena:
mom muzu kad slaze se jako zacrvene usi.al bas jako.tako da...
a volim da me slaze sitne lazi,sto da ne volim.recimo sad sam se vratila od frizera,deca placu od smeha,a on siroce kaze,pa pusti,prelepa si,tebi sve lepo stoji.imam i ja ogledalo,al prija mi da me malo utesi

mom muzu kad slaze se jako zacrvene usi.al bas jako.tako da...
a volim da me slaze sitne lazi,sto da ne volim.recimo sad sam se vratila od frizera,deca placu od smeha,a on siroce kaze,pa pusti,prelepa si,tebi sve lepo stoji.imam i ja ogledalo,al prija mi da me malo utesi
Možda stvarno misli ono što kaže,mi nemamo u svemu i prema svemu isto mišljenje i pogled koji imate vi.

Brzo shvatim kada ljudi lazu, ali uglavnom se pravim blesava. Ponekad i ubedim sebe da ne lazu...

Naravno.
Zašto nekome kvariti životnu koncepciju?
Kad odrasla osoba laže, nema potrebe ukazivati na njene laži.
Tu sramnu naviku neće izmeniti.
Decu treba učiti da nije lepo da lažu.
Kod odraslih je korigovanje nemoguće.

Zavisi koliko mi je stalo.
:think: ne, bar mislim da ne postoji.
Ne verujem, uvek pomislim: ok, ali ...

Svi su jako vesti da hvataju lazi kad ih plasira neko njima nebitan. Kad se umesaju emocije svi su vrlo slepi kraj ociju.

Nemalo je primera da su izuzetno inteligentni ljudi bili najvece naivcine u ljubavi. Nije to ista inteligencija ni pronicljivost..

Jedino je razlika u tome koliko ce neko zaglibiti u tome, ali svako ce biti namagarcen kad tad :)

Svi su jako vesti da hvataju lazi kad ih plasira neko njima nebitan. Kad se umesaju emocije svi su vrlo slepi kraj ociju.

Nemalo je primera da su izuzetno inteligentni ljudi bili najvece naivcine u ljubavi. Nije to ista inteligencija ni pronicljivost..

Jedino je razlika u tome koliko ce neko zaglibiti u tome, ali svako ce biti namagarcen kad tad :)

istina. vazi za sve..samokontrolu, pronicljivost..ma sve.

Oseti se kada su dve osobe sasvim iskrene.
A tog ima najmanje.

Pa onda mozes da odlucis da li ces otpiliti takvu osobu,ili ces i ti igrati na kvarno.
Najgore je,naravno, kada je jedna osoba sasvim iskrena, a druga ima svoje dvolicne misli.

Nemam pojma, ako me je dobro slagao, nisam... Nisam se nikada zalagala za apsolutnu istinu, treba biti taktičan.
Nisam podozriva, ne bih mogla dva dana da opstanem, ako bih sve što čujem merila na kantar

Back