lazovi

• Začetnik teme Začetnik teme mirad
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:dash:zasto ozenjeni lazu kad krenu u varanje.Imam nesrecan brak,zena mi neda razvod,ne mogu zbog dece,gadi mi se... a kad su sa tim istim zenama koje ih tako muce manji su od makovog zrna

Драга Миро, ако си читала лектиру, мораш знати да сви несрећни бракови личе један на други. Тако ти је и са несрећно ожењеним мушкарцима, сви имају исту причу. :neutral:

Драга Миро, ако си читала лектиру, мораш знати да сви несрећни бракови личе један на други. Тако ти је и са несрећно ожењеним мушкарцима, сви имају исту причу. :neutral:

''Sve nesrecne porodice lice jedna na drugu"...Tako je i sa nesrecno udatim zenama,i one sve imaju istu pricu. I zene varaju i lazu isto kao i muskarci ( mislim da to niko nije pomenuo) to je cinjenica i to do te mere da slobodne zene ne mogu da se izbore za svoje mesto pod suncem ...zar zene ne hvataju na suze?....Budimo realni...
Da odmah razjasnimo,ne branim muski rod samo iznosim cinjenice....svi koji varaju u braku lazu!

Poslednja izmena:
zar nije bilo da sve srecne porodice lice jedna na drugu a da su one nesrecne - nesrecne svaka na svoj nacin? onako pitam, sto godina nisam citala tolstoja...

@tema - zasto lazu? da bi lakse dosli do cilja...

:dash:zasto ozenjeni lazu kad krenu u varanje.Imam nesrecan brak,zena mi neda razvod,ne mogu zbog dece,gadi mi se... a kad su sa tim istim zenama koje ih tako muce manji su od makovog zrna

bajke...pa ko poveruje...sve se svodi ma 200 gr sirovog mesa sto tera k... da povraca...mali je mozda jednouman ali ko na kraju ispadne budala...ipak...ne moze jedan vazda biti skeptik.

a sto volim moraliste sa katete bracnog trougla

zar nije bilo da sve srecne porodice lice jedna na drugu a da su one nesrecne - nesrecne svaka na svoj nacin? onako pitam, sto godina nisam citala tolstoja...

@tema - zasto lazu? da bi lakse dosli do cilja...

Ma naravno da recenica ne glasi onako kako smo je mi istumbali,u originalu je: "Sve srecne porodice lice jedna na drugu,svaka nesrecna porodica nesrecna je na svoj nacin"
Pretumbacija je samo pokusaj da se pokaze nepostojeca razlika izmedju nevernih muskaraca i zena.

Back