Lazov Lazov.....

Laz mrzim i prezirem.
Bas kao i to maco foliranje i glumljenje neke face... to u meni budi neki revolt i zelju da kazem tom nekom "daj ne seeri"... nekad to i kazem...

Inace nikad ne lazem, jer prosto i jednostavno nemam potrebu za tim. Zelim do svega u zivotu da dodjem na fer i posten nacin i mirno da spavam svaki dan.

Smatram da ljudi koji lazu i foliraju imaju nekih problema. Ili psihickih... ili su svesno primorani da to rade... jer znaju da realnim prikazivanjem stvari nista ne mogu uciniti jer nemaju kvalitete da bi nesto ucinili.

Posebno su mi jadni ti koji pricaju u drustvu koga su i kako su... a tek oni sto izmisljaju... a tek oni sto pricaju kako su kresali svoje multinikove... :lol:

Kad sam zaljubljen to ne govorim ne zato sto glumim macoa, nego zato sto mislim da to nema smisla govoriti (jer se moze i slagati) nego to pokazujem delima, odnosom...

Takodje smatram da devojke mnogo vise lazu nego tipovi i otprilike bezim od tih koje lazu... a posle nek se cesu sto ih niko ne zeli...

MIMA blue:
  • Zasto sve devoychice vole da lazu kad su u pitanju devojke...
  • uglavnom (zenske to ne rade) preuvelicavaju stvari ...
  • Lazu za razne stvari ...,
  • da imaju ednog za kim seku vene ... itd.
  • Zasto imaju potrebu da se stalno dokazuju glupim lazima, cak znam 100 % da mnogo njih...da patoloshki lazu
  • Ocigledno da kod nas postoji taj "sindrom ," !!!! ???
:?: :?: :?:

...Niye bash sve, tako plavo...ima, malko i zelenog...

MIMA blue:
  • Zasto su svi muskarci vole da lazu kad su u pitanju devojke...
  • uglavnom (cast izuzetcima) preuvelicavaju stvari ...
  • Lazu za razne stvari kako pred ortacima tako i pred devojkama...npr. Da su kresnuli ribu ,a nisu..., pa onda, da su glavni u kraju...,
  • da imaju gomilu devojaka koje seku vene za njima... itd.
  • Zasto imaju potrebu da se stalno dokazuju glupim lazima, cak znam 100 % da mnogo njih , ni za zivu glavu ne bi priznalo ortacima da su se zaljubili u nekog...itd.
  • Ocigledno da kod nas postoji taj sindrom ," sve sve, samo da ne dobijem epitet papucara, moram da budem maco...." !!!! ???
:?: :?: :?:
Pa nisam siguran da se boji epiteta papučara više nego što se "poštena devojka" boji epiteta K U R V E! Zar nije tako? :oops:

MIMA blue:
Zasto su svi muskarci vole da lazu kad su u pitanju devojke...
uglavnom (cast izuzetcima) preuvelicavaju stvari ...
Lazu za razne stvari kako pred ortacima tako i pred devojkama...npr. Da su kresnuli ribu ,a nisu..., pa onda, da su glavni u kraju...,
da imaju gomilu devojaka koje seku vene za njima... itd.
Zasto imaju potrebu da se stalno dokazuju glupim lazima, cak znam 100 % da mnogo njih , ni za zivu glavu ne bi priznalo ortacima da su se zaljubili u nekog...itd.
Ocigledno da kod nas postoji taj sindrom ," sve sve, samo da ne dobijem epitet papucara, moram da budem maco...." !!!! ???
: : :

Da ne pali verovatno se ne bi toliko trudili....

Back