Gryphon
Domaćin
- Poruka
- 3.800
MA ja volim kad me zene lazu, onda nemam grizu savesti ako se nesto desi nepredvidjeno. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mala_nish:mislis, a? iskusan si ti mladic, treba da poducavas. ja sam mislila da je mene tesko obrnuti.
a jos keks! aj da je pixla
Odgovorio. 8-) A pocinjem stvarno da mislim da si nova na forumu jer vise puta sam napisao: "Ono sto znamo je kapljica, a ono sto ne znamo je more". :wink:latica:Preporucila bih ti da pitas Petra.On sve zna i onako![]()
Fala Bogu sto imamo tebe...sinnke:A neko mora biti iskusan. Ne mozemo svi biti pocetnici.
Gryphon:MA ja volim kad me zene lazu, onda nemam grizu savesti ako se nesto desi nepredvidjeno.![]()
mala_nish:Fala Bogu sto imamo tebe...![]()
Da, ali PONEKAD neće da kaže !!!latica:Preporucila bih ti da pitas Petra.On sve zna i onako![]()
Ja rekao...krvolok:Da, ali PONEKAD neće da kaže !!!![]()
MIMA blue:
- Zasto sve devoychice vole da lazu kad su u pitanju devojke...
- uglavnom (zenske to ne rade) preuvelicavaju stvari ...
- Lazu za razne stvari ...,
- da imaju ednog za kim seku vene ... itd.
- Zasto imaju potrebu da se stalno dokazuju glupim lazima, cak znam 100 % da mnogo njih...da patoloshki lazu
- Ocigledno da kod nas postoji taj "sindrom ," !!!! ???
![]()
![]()
![]()
Pa nisam siguran da se boji epiteta papučara više nego što se "poštena devojka" boji epiteta K U R V E! Zar nije tako?MIMA blue:
- Zasto su svi muskarci vole da lazu kad su u pitanju devojke...
- uglavnom (cast izuzetcima) preuvelicavaju stvari ...
- Lazu za razne stvari kako pred ortacima tako i pred devojkama...npr. Da su kresnuli ribu ,a nisu..., pa onda, da su glavni u kraju...,
- da imaju gomilu devojaka koje seku vene za njima... itd.
- Zasto imaju potrebu da se stalno dokazuju glupim lazima, cak znam 100 % da mnogo njih , ni za zivu glavu ne bi priznalo ortacima da su se zaljubili u nekog...itd.
- Ocigledno da kod nas postoji taj sindrom ," sve sve, samo da ne dobijem epitet papucara, moram da budem maco...." !!!! ???
![]()
![]()
![]()
MIMA blue:Zasto su svi muskarci vole da lazu kad su u pitanju devojke...
uglavnom (cast izuzetcima) preuvelicavaju stvari ...
Lazu za razne stvari kako pred ortacima tako i pred devojkama...npr. Da su kresnuli ribu ,a nisu..., pa onda, da su glavni u kraju...,
da imaju gomilu devojaka koje seku vene za njima... itd.
Zasto imaju potrebu da se stalno dokazuju glupim lazima, cak znam 100 % da mnogo njih , ni za zivu glavu ne bi priznalo ortacima da su se zaljubili u nekog...itd.
Ocigledno da kod nas postoji taj sindrom ," sve sve, samo da ne dobijem epitet papucara, moram da budem maco...." !!!! ???
: : :
Samantha Jouns:Hej MIMA sta ti je??? Ko te iznervirao??? Ne mogu da idem na MSN nesto mi je net los veceras.....