Lazno predstavljanje

Ja samo po potrebi, ako treba da zaj.... da se shalimo sa nekim (!), onda sam Natasha, prezime nije bitno...Chak imam i drugu karticu za te potrebe! :)
A evo, primer najkorisnijeg lazhnog predstavljanja: drugaricu smara bivshi dechko, Natasha mu poshalje poruku, i onda smara Natashu, a ne tu drugaricu! :whistling: A Natasha po potrebi mozhe da bude i bezobrazna, poshto je ionako niko ne zna, pa mozhe onako bash sochno da otkachi nekoga! :manikir:

ako sam te ista skontala....

Paaaaaa, ne previshe... Upochetku je super, smeshno je i to...Kasnije pochne da smara... pa Natasha postane losha osoba koja tera sve redom u p.m.! x)
Nema prevelike koristi od toga, jedino eto toj drugarici shto sam pomogla... :P

naravno n netu isl. nekad radi zezanja, a zbog smaranja, bilo je tu veselih priča, al na vremeokončanih. stručnjak sam da nafilujem, pravim identitete ko palačinke... razume se sad se time ne bavim, niti sam to ikad radio live

Ko? Ja? Ja da se lazno predstavljam? Na Internetu?
giggle.gif

Inace uzivo nikad ne lazem za ime, prezime i godine. Obicno. Nikada nemam razloga da lazem.

Ja sam dugo krila svoje pravo godishte ovdje,na Krsti.:)
Elem,doshla sam na 4um sa 12 godina i bilo mi je bash glupo da kazem da imam toliko.
Onda sam rekla da imam 13. :))
Shto je mnogo zrelo od mene.
I eto...to je znala samo Nensy4ever do jednog skupa u BG kad je Electra uzela moj pasosh i vidjela :)
Auuuu shto mi je bilo neprijatno :)

Inache,u istom periodu,na chatu sam govorila da sam 88 godishte.
To,dok sam pochinjala internetsku karijeru.
Kasnije sam kao Sofche postala poznata i ono..i sad me ljudi tako zovu. :))))

Sad imam dosta prijatelja kojima bash nishta ne lazem,chak mozda goovorim i previshe. :)
Uglavnom su to stari krstashi :)

A ja mislila da sam se nešto istripovala :lol: e Sofija Sofija :lol:

Back