gost 327739
Ističe se
- Poruka
- 2.019
To su oviOd prevelikog EGA posebno ženskog nema gore...Sujeta ubija...

ima ih i m i z (((
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su oviOd prevelikog EGA posebno ženskog nema gore...Sujeta ubija...
Uh neko se pronašao...
Daleko sam od visoko moralnog ali još uvek imam savest, na sreću ili na žalost...Ne znam...![]()
Ko kaže da se ne e*u?bolje da se iebe nego flertuje manje je za osudu
Uh neko se pronašao...
Daleko sam od visoko moralnog ali još uvek imam savest, na sreću ili na žalost...Ne znam...![]()
Da stalno im treba potvrda da su ribe ili ''sexy''...Imao sam nedavno iskustvo ''lažnog flertovanja'' sa nekom ''mađaricom''...Hvala Bogu samo virtuelno...Ja takve perverzije niđe nisam čuo od devojke...Mislim čuo sam dirty talk ali ovo...I na kraju se ispostavilo da je sve bilo samo 'iskušavanje'' ili neki teški glitch u m ozgu gde leva ruka ne zna šta radi desna...
![]()
Da stalno im treba potvrda da su ribe ili ''sexy''...Imao sam nedavno iskustvo ''lažnog flertovanja'' sa nekom ''mađaricom''...Hvala Bogu samo virtuelno...Ja takve perverzije niđe nisam čuo od devojke...Mislim čuo sam dirty talk ali ovo...I na kraju se ispostavilo da je sve bilo samo 'iskušavanje'' ili neki teški glitch u m ozgu gde leva ruka ne zna šta radi desna...
![]()
te sto flertuju se najmanje iebu pa i sa svojim deckom zato im treba dokaz sa strane da su pozeljne
ili-koliko to treba da ti bude dosadno u životu .da flertujem iz dosade?
sto bih nekoga vukla za nos?
mislim koja kucka/dzukela treba da budes da dajes nekome laznu nadu?
c....A ti ne flertuješ?
Kad lazno flertujemo muskarci su drugaciji, mi ako nam se riba ne svidja to radimo i lozimo je nekoliko minuta i onda postajemo sami sebi ljigavi, a zene to mogu da rade mesecima ako treba. Jel to znaci da muski imaju mekse srce da bi nekog zavlacili ili samo manje zivaca?