Lazno flertovanje

gogligogol

Zainteresovan član
Poruka
316
Kad lazno flertujemo muskarci su drugaciji, mi ako nam se riba ne svidja to radimo i lozimo je nekoliko minuta i onda postajemo sami sebi ljigavi, a zene to mogu da rade mesecima ako treba. Jel to znaci da muski imaju mekse srce da bi nekog zavlacili ili samo manje zivaca?

Kad lazno flertujemo muskarci su drugaciji, mi ako nam se riba ne svidja to radimo i lozimo je nekoliko minuta i onda postajemo sami sebi ljigavi, a zene to mogu da rade mesecima ako treba. Jel to znaci da muski imaju mekse srce da bi nekog zavlacili ili samo manje zivaca?

Pa muški rod retko započinje stvari za koje vidi da nemaju poentu, bar što se tiče flertovanja.

Da ne spominjemo to što posle još i traži da je poštujemo kao ličnost,da bi smo bili kavaljeri.Što je još strašnije u toj mekoći često i napravimo i taj novi, još jedan u nizu nepotrebnih kompromisa.Toliko smo dobri....

Back