snaja88
Veoma poznat
- Poruka
- 11.267
Isti slucaj....a bile smo ko sestre....Lanfear:Drugarica za koju sam mislila da nas povezuje vjechno, bezuslovno prijateljstvo... aaah kako sam se prevarila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isti slucaj....a bile smo ko sestre....Lanfear:Drugarica za koju sam mislila da nas povezuje vjechno, bezuslovno prijateljstvo... aaah kako sam se prevarila.
Znaš, nekako su oni najmanje zaslužni za to, jer si im ti to sama dozvolila. Možda sada i ne shvataš, ali tako je. Uradiš ili prihvatiš ono što ne želiš, i kao da krene neka lavina, vide da se ne buniš i to maksimalno iskoriste.Luciferko:I nekako mi se cini da su ljudi zapravo navikli da mogu da me iskoriscavaju..
maniaccc:Vise ne verujem da postoji prijatelj, i ako postoji tesko ga je naci...jednostavno takvi ljudi kao da su izumrli..
tek sto pomislis da je neko ok i svidi ti se da provodis vreme sa njim, sledeci dan......
-Eva-:Kakvi su ti to prijatelji ako su ti dosadni? Sta mislis da oni za tebe kazu da si smor? Kako bi se osjecao.
Počinjem da shvatam zašto si takav...VisionOfDisorder:-Eva-:Kakvi su ti to prijatelji ako su ti dosadni? Sta mislis da oni za tebe kazu da si smor? Kako bi se osjecao.
Dobri prijatelji. Znam tu dvojicu vec dvadeset godina. Al' shta ja da radim kad su oni nezainteresovani za stvari koje ja volim. Shta da radim kad uvek moram da budem ogranichen. Naravno da me smaraju. Ima ljudi koji me razumeju... al' oni mi nisi prijatelji. Ni blizu.
Miki 13991:Počinjem da shvatam zašto si takav...VisionOfDisorder:-Eva-:Kakvi su ti to prijatelji ako su ti dosadni? Sta mislis da oni za tebe kazu da si smor? Kako bi se osjecao.
Dobri prijatelji. Znam tu dvojicu vec dvadeset godina. Al' shta ja da radim kad su oni nezainteresovani za stvari koje ja volim. Shta da radim kad uvek moram da budem ogranichen. Naravno da me smaraju. Ima ljudi koji me razumeju... al' oni mi nisi prijatelji. Ni blizu.
Zasto ne? Svi ljudi dobre volje i pozitivnih vibracija su mi prijatelji.naturaly:mene interesuje Feng Shui...
Jesam li ti ja prijatelj? :wink: