Сигурно их има много - као што има и много лажно запослених у државним установма који постоје само на платном списку а никада нису ни прекорачили праг установе..... СВЕ ТО ТРЕБА НА ЧИСТИНУ ИЗВЕСТИ.........
Ćao Mito, kako si? Opet ti nešto o poštenju u prepoštenoj Srbiji?
E vidi - imamo problem...
Nama socijalno ne funkcioniše. Onolika pomoć za Obrenovac a bilo tu i stvari od jednog nošenja jer verovao ti meni ili ne postoje i takvi u Srbiji, nikad ne oblače isto dva puta, e te stvari je SNS gologuzija odnela svojim kućama. One laše sa vodom ne pune stomak. Ali zato gradonačelnik nije umeo da orgnaizuje raspodelu tih stvari prosjacima u centru grada nego idu u zimskim ritama na plus 30
Što se penzija tiče to imaju samo Titovi penzioneri a novi penzioneri neće imati penziju. Vojna lica će i dalje da primaju svoju penziju a pojačavaće je svakim poslom samo da se omladina ne zaposli - portirluk, prodaja sladoleda, deljenje flajera itd itd
E sad šta ostaje normalnom čoveku da OSVOJI PENZIJU?
Od države - NIŠTA!
Obzirom da seljo oće u policiju a seljanka na šalter, mislim kome pa grebator pa pomogao, onda običnom čoveku ostaje da se snalazi.
Tako se recimo nakon početne ženidbe i pravenja dece za svet da budemo normalni, ipak dovijamo papirološkim prevarama kojima se služi i država koja nas do ovog stadijuma i dovela.
Papirološki se razvedeš od žene a uzmeš se sa Taštom.
Ili se ona razvede od sina i uda se za Svekra.
Tako svi imaju pravo da NASLEDE PENZIJU i to nije prevara jer svako ima pravo da bira svoj život.
Medjutim Mito, ja sam, kao što znaš PAMETAN MUŠKARAC pa mi žena ne treba.
Jedino što valja kod žene su sise i ono izmedju nogu i fala Bogu što im bar to stavio.
MEdjutim, meni se ne ženi sa domaćim Sutanijama koje se nakotiše preko svake mere.
Dok žene u Izraelu, Kini, Americi i bratskoj Rusiji pa Nemačkoj i Francuskoj itd itd u Koreji pogotovo, služe vojsku
e dotle će naše da budu Sultanije i Generalice...
a to meni ne treba.
Ja sam razmišljao kako da dodjem do penzije, jer kod kog god seljaka u Beogradu da sam radio, on nije hteo da pravimo Ugovor.
U svojoj selendri nije mogao da opstane nego je video Beograd kao šansu.
Ali seljo ne bi bio seljo kad ostalima ne bi gasio svaku šansu - šta će mu konkurencija?
Tako da ja najverovatnije nikad neću dobiti penziju.
Pre ću dobiti Sedmicu na LOTO-u.
Takod a sam ja setio da tebi ide radni staž i da ćeš imati penziju.
Pa sam se setio da se nisi oženio jer ti samo velike uši.
Pa sad ako hoćeš da se dogovorimo čisto papirološki da prodje kroz opštinu a ti ako hoćeš možemo i pred crkvu
da se uzmemo, pa da ja mogu da nasledim penziju od tebe?
a?
ajd razmisli pa mi se javi...
imaš pp...