Lazni Novac

Mislio sam sta je potrebno,sta se to radi?Jel trebaju neke masine???
Treba da čovek veruje da je pametniji baš od svih (a uopšte nije) pa sve ide k'o po loju dok mu ne pokuca policija na vrata, a onda sledi jedno propisno otrežnjenje u vidu 'apsa na duže - nekog ko je upozoren na to više puta poslao bih bar na jedno 20-30 god da svi ostali zapamte.
Šta će tebi mašine ako hoćeš samo da se igraš sa tim? Pa te suvenirske se izvuku na štampaču, i na njima lepo piše SPECIMEN (valjda kad država to radi) i nešto tipa - ovo je samo kopija i nije platežno sredstvo (NAJOGROMNIJIM SLOVIMA). Uostalom, ako neko hoće da to radi da bi prodavao kao suvenir, on se raspita prvo kod onih koji su za to nadležni - valjda Ministarstvo Finansija može da da bolji odgovor o tome koliko je to legalno, i kako treba da se to obeleži da bi bilo jasno da nisu prave pare u pitanju, i da sve bude po zakonu.

Ko se raspituje o mašinama za to - šta će ti mašina za nešto što ne treba da izgeda kao original - mi je sumnjiv samo tako. Da sam na mesu policije pretraživao bih forume, pa kad naiđem na nešto ovako najbudnije bih pratio šta se dešava, a onda 'APSANA!!!

Back