Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.554
haha e znao sam da ce neko to kaze..ko ona fora sta su pusaci..gori su izduvni gasovi pa se ne bunite

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha e znao sam da ce neko to kaze..ko ona fora sta su pusaci..gori su izduvni gasovi pa se ne bunite![]()
Ok, da se pozabavimo malo laznim moralistima, ko su oni i kakvo misljenje imate o njima?
Po mom misljenju to je neko te ubedjuje da je kocka zlo, a u slobodno vreme se kocka (primera radi), ili jedno kaze a isto to sam radi.
E sad, zasto ljudi to rade, trude li se da ispadnu dobri drugima, da izbegnu osudu, ili nesto drugo?
Plase se da stanu iza svojih postupaka i da preuzmu odgovornost? Mislim da se svakom barem jednom desilo da pogazi neke svoje principe i da napravi gresku, a opet jedno je greska, a drugo je jedno pricam a trece radim.
S druge strane, zasto se laznim moralistima posvecuje toliko paznje? Zato sto se kriju i ne pokazuju svoje pravo lice i kriju se iza neceg, ili zato sto znaju da ti upiru prstom, sole pamet, pricaju price a u stvari su 10 puta gori od tebe?
meni su interesantniji moralni lažovi..