Лажни извештај Загреба

Ko proslost svoju zaboravlja i buducnost mu kratko traje! Ali sta imamo od kukanja, da dodju ovi iz brisela da nam udele ko prosjaku par evra a mi da zazmurimo i budemo zahvalni!? Jel to buducnost?!

A kao bi nas to Hrvati mogli spasiti Brisela , i kuknjave nasih politicara ?
Ajd na stranu , sto ne bi hteli , jer se ne uklapa u koncepciju njihove tuzbe protiv Srbije za genocid , i iz jos oko 35356435658349583245 razloga . Kako

tako je,jesmo
zbog takvih razmishljanja"nije to narod to su pojedinci,treba gledati u budutjnost...itd."
Hrvati nikada nisu razmishljali tako nego su hteli da se obrachunaju sa Srbima kao celinom i uspelo im je
a ovde se i dalje fura neka pomirljiva zvaka
Hrvati i Srbi ce uvek biti kao Palestinci i Izraelci
Izraelicma sasvim dobro ide i ni ne pomishljaju na "ïstorijsko pomirenje" a dobro im ide bash zato shto se nisu mirli sa smetjem
da jesu Palestinci bi ih sve potebili
to je i nasha sudbina ako nastavimo putem bratstva&jedinstva

tako je,jesmo
zbog takvih razmishljanja
"nije to narod to su pojedinci,treba gledati u budutjnost...itd."
Hrvati nikada nisu razmishljali tako nego su hteli da se obrachunaju sa Srbima kao celinom i uspelo im je
a ovde se i dalje fura neka pomirljiva zvaka
Hrvati i Srbi ce uvek biti kao Palestinci i Izraelci
Izraelicma sasvim dobro ide i ni ne pomishljaju na "ïstorijsko pomirenje" a dobro im ide bash zato shto se nisu mirli sa smetjem
da jesu Palestinci bi ih sve potebili
to je i nasha sudbina ako nastavimo putem bratstva&jedinstva
Znači, Palestinci su smeće? :think:

za Izraelce jesu
i obrnuto
i niko i ne pomishlja da gura neku zvaku veeelikog pomirenja tako shto ce recimo Izraelci zarad svetle budutjnosti i prijateljstva za palestinskim susedima da se odreknu Jerusalima
imash Izraelaci-Palestinaci situacije na bezbroj mesta u svetu i gde god se u takvim situacijama gura neka pacifistichka oblanda to je uvek samo propaganda one druge strane-direktno ili indirektno

Aha, znači, Izraelci su smeće?

Ajd polako , korak po korak . Ono sto on hoce da kaze , je to da se ne moze na silu gurati pacificisticka prica , kada takvog odgovora nema sa druge strane .

daklem , u ratu , a rat traje , nije prestao . Samo je bez krvi , trenutno , ali je i bez milosti i bez predaha , pacifisti , koji se generisu samo na jednoj strani donose poraz toj strani na kojoj se generisu . Bez obzira , da li su 5 kolona , *( namerna ) , ili korisni idioti ( nesvesna ) A poraz znaci izgubiti sve . Od digniteta , morala , ljubavi za svoju zemlju ( tako prirodnu svuda drugde ) , do gubitka teritorija .

Ako imas jos jeftiniju ulaznicu , skraticu recenenice .

Evo ja se družim s njima kao i sa svim drugima i nemam ništa veće ili manje probleme nego s recimo Srbima. Nije do naroda nego do čoveka.
Pazi kad me to ne zanima.Meni je dovoljno da vidim šta piše,govori,kako se ponaša većina Hrvata i kakva je njihova zvanična politika prema Srbima.Prošla su ona vremena kad nam je Hrvatska i Crna Gora bila jedini izbor za letovanje.Neću ni da razmišljam kakve im se misli motaju po glavi,da li će neko da se druži s njima to je stvar izbora.Ja neću i uvek ću biti za to da im se ono što urade na našu štetu bar jednako vrati.

Pazi kad me to ne zanima.Meni je dovoljno da vidim šta piše,govori,kako se ponaša većina Hrvata i kakva je njihova zvanična politika prema Srbima.Prošla su ona vremena kad nam je Hrvatska i Crna Gora bila jedini izbor za letovanje.Neću ni da razmišljam kakve im se misli motaju po glavi,da li će neko da se druži s njima to je stvar izbora.Ja neću i uvek ću biti za to da im se ono što urade na našu štetu bar jednako vrati.

Jeste culi za novi duet Baja mali Knindza feat. M.P.Thompson!!z:lol:

Zvanično i nezvanično Srbi i Srbija nisu tema" broj jedan u RH.
Osim naše tužbe i izjava vašeg "novog Vuka" sve je nirvana....
U RH je ukinut vojni rok,Srbin je potpredsjednik Vlade,a SDSS je u koaliciji sa HDZ-om.
U Zagrebu postoji Srpska pravoslavna opća Gimnazija "Kantakuzina Katarina Branković".
Imovina SPC se vraća.

Što se tiče ljetovanja u RH i CG tu si u pravu. Ima i jeftinijih turističkih destinacija....

Zvanično i nezvanično Srbi i Srbija nisu tema" broj jedan u RH.
Osim naše tužbe i izjava vašeg "novog Vuka" sve je nirvana....
U RH je ukinut vojni rok,Srbin je potpredsjednik Vlade,a SDSS je u koaliciji sa HDZ-om.
U Zagrebu postoji Srpska pravoslavna opća Gimnazija "Kantakuzina Katarina Branković".
Imovina SPC se vraća.

Što se tiče ljetovanja u RH i CG tu si u pravu. Ima i jeftinijih turističkih destinacija....

nota bene

Back