Lažne prognoze vremena ugrožavanje zdravlja!

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
82.950
Svedoci smo neprekidnog laganja vremenskih prognoza, objave da će biti 37 dnevna koliko i drže javno a sutradan objave da je ipak bilo 42 ili čak 45 stepeni!

Na ovaj način meteorolozi ugrožavaju živote građana naročito stare i bolesne!

Ubice!

IMG_20220722_110540.jpg

A vidi ovvo gore što sam stavio, sada ima već 43 a tek je 11h!

To rade da nebi objavljivali vanredno stanje! I tako je svaki dan već nedelju dana!
ma jok..niko ne laze i sve je tacno.
zaboravljas kako se meri temperatura, u parkicu u hladovini na 2m visine.

zato postoje dve temperature, ona koja je zvanicna (i ta je tacna) ali i "real feel" temperatura kakvu ti osecas u zavisnosti gde se nalazis, da li sunce udara dirkento na tebe, da li si u betonu ili parkicu, da li je pored fontana koja osvezava..sve to utice na mikroklimu.

u beogradu mozes da imas i do 5..6 stepeni razlike u zavisnoti da li si u uzarenom centru ili na primer u Borci.

A vidi ovvo gore što sam stavio, sada ima već 43 a tek je 11h!

To rade da nebi objavljivali vanredno stanje! I tako je svaki dan već nedelju dana!
Па промени јеб.ену апликацију на телефону ако ти ова није тачна. Ко те тачно вара за време и температуру, апликација коју користиш на телефону. Немој вечито бити неписмен и да за то кривиш друге.

Radio sam na povrsinskom kopu Kolubara i stalno su nas lagali za temperatur,uvek je bila leti visa temperatura na jalovist od 7-10 stepeni,a zimi isto toliko niza nego sto je prikazivano.Prikazuju tu relativnu temperaturu,gde se meri u najboljem moguce hladu,a ko je na otvoreno,a jos ima crnu kosu,mozak provri za pola sata,a zamislite da mora da se stoji napolju 7,5 sati od 8.Sta mislite kako je putarima.

Back