Novi Sad: Pretučen romski aktivista

Plarforma

Ističe se
Banovan
Poruka
2.707
Novi Sad -- Romskog aktivistu i muzičara iz Novog Sada Olaha Vincea istukli su nepoznati muškarci u tom gradu u, kako je rekao Vince, "klasičnoj sačekuši".

Olah Vince je agenciji Beta ispričao da je preksinoć, za Badnje veče, šetao sa suprugom, kada su ih ispred njihove kuće u naselju Telep sačekala četvorica muškaraca na ulici i još dvojica u dvorištu kuće.

"Pitali su me da li sam ja Olah Vince i čim sam odgovorio da jesam, njih dvojica su me dvaput udarili u glavu", naveo je Vince.

Dodao je da je odmah otišao u bolnicu, gde su mu konstatovali posekotinu i oteklinu na glavi, a slučaj je odmah prijavio i policiji.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=01&dd=08&nav_category=16&nav_id=797541

Ajmo jedna akcija denacifikacije u Vojvodini. Nama trebaju gradjanske patrole tipa "Guardian Angels" ili odosmo zajedno sa Dobricom Cosicem u pakao.

Novi Sad -- Romskog aktivistu i muzičara iz Novog Sada Olaha Vincea istukli su nepoznati muškarci u tom gradu u, kako je rekao Vince, "klasičnoj sačekuši".

Olah Vince je agenciji Beta ispričao da je preksinoć, za Badnje veče, šetao sa suprugom, kada su ih ispred njihove kuće u naselju Telep sačekala četvorica muškaraca na ulici i još dvojica u dvorištu kuće.

"Pitali su me da li sam ja Olah Vince i čim sam odgovorio da jesam, njih dvojica su me dvaput udarili u glavu", naveo je Vince.

Dodao je da je odmah otišao u bolnicu, gde su mu konstatovali posekotinu i oteklinu na glavi, a slučaj je odmah prijavio i policiji.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=01&dd=08&nav_category=16&nav_id=797541

Ajmo jedna akcija denacifikacije u Vojvodini. Nama trebaju gradjanske patrole tipa "Guardian Angels" ili odosmo zajedno sa Dobricom Cosicem u pakao.
Куме на Телепу живе Мађари и Блајбингер.

Treba prvo proveriti da li je upleten u "nesto" , pa mu se neko sveti itd....

Ako je razlog samo - nacionalnost..ili rasna,verska pripadnost ^^ Sudila bi im i poslala na Goli Otok.

Ili zapovedila da idu po skolama,zatvorima itd. i drze predavanja o toleranciji prema "drugacijima".

Kod nas u Banatu se romski aktivisti biju skoro svakodnevno.

Neki oko bakra neki oko perja neki kad kradu devojke i žene.

Kompleksno je to sa romskim aktivistima.

time-of-the-gypsies.jpg

- - - - - - - - - -

Јел друг Први заједно с'постављачем прибавијо ДОКАЗЕ да су га лемали зли србијански клерофашисти, или да темилицу сматрам за говор мржње?

Za govor mržnje dabome.

Poslednja izmena:
to su ovi SNS tj. bivši radikali... prave od Novog Sada Zemun iz devedesetih. Leglo kriminala i kriminalaca,neki internet portali već duže vreme vode pravu nacističku hajku protiv romske populacije (kao npr. sajt Vaseljenska), objavljujući vesti koje opisuju Rome kao razbojnike i nižu rasu...naravno, u svakoj od tih vesti koriste isključivo naziv "Cigani".
Mržnja i pretnje koji se mogu videti u nekim komentarima ispod tih vesti čak imaju elemente krivičnog dela. Izgleda da u Srbiji neonacizam i klerofašizam i dalje nisu kažnjivi.
Smrt Fašizmu,sloboda Vojvodini!

Pa dal su ti neljudi normalni, pa on je metar I zilet kako mogu dici ruku na takvog coveka.
Kanda se novi radikali vracaju u formu I dosta im je finoce jer oni ne znaju sta je to, a moguce je da su tu prste umesali I oni iz 3D , vratari I ko zna jos koje finoce.

- - - - - - - - - -

Pa dal su ti neljudi normalni, pa on je metar I zilet kako mogu dici ruku na takvog coveka.
Kanda se novi radikali vracaju u formu I dosta im je finoce jer oni ne znaju sta je to, a moguce je da su tu prste umesali I oni iz 3D , vratari I ko zna jos koje finoce.

- - - - - - - - - -

Ne gledaju oni kad se popickaju međusobno ko je koliki, bodu noževima i decu i žene .

Jedan nas kolega forumas iz Beceja je bio u vestima pre neki dan...

Bečejska policija uhapsila je u ponedeljak X. Y. (30), zbog sumnje da je počinio razbojništvo.

On se tereti da je, 17. decembra, opljačkao jednu bečejsku prodavnicu i, pritom, nožem povredio vlasnicu, zadavši joj više posekotina po licu.

- - - - - - - - - -

Bečejska policija uhapsila je u ponedeljak X. Y. (30), zbog sumnje da je počinio razbojništvo.

On se tereti da je, 17. decembra, opljačkao jednu bečejsku prodavnicu i, pritom, nožem povredio vlasnicu, zadavši joj više posekotina po licu.

- - - - - - - - - -

Jel neki Rom u pitanju?

Из НовА Сада, чуо да у Бечеју нема полиције па су му после натенане пребројавали ребра и сређивали вилицу... без анестезије.

Novosadski Romi su poznati po tome da vole da marnu iz prodavnice.

Pričo mi jedan Mošorinac kako su najagresivniji ovi što su se doselili posle bombardovanja.

Back