LAŽNE OPTUŽBE.....!

Ja sam bio (i sada sam) predmet prljavih traceva, sprdnje, laznih optuzbi ne samo komsiluka, ne samo moje ulice nego i svih ljudi koji me poznaju, sve sire familije, svih ljudi koji su samo culi za mene iz trece ruke ili onih koji su me samo vidjeli negdje usput. U pitanju je mojazenidba sa stranom drzavljanokom koju sam doveo u moju malu, zatucanu, bosansku kasabu a to mi je bila zivotna greska. Kakve smo sve prljave price i kakve nevjerovatne teorije o nama culi to je da covjek ne povjeruje. Moras imati kozu ko nilski konj pa da ostanes na sve ravnodusan. Nije bilo lako.

Ma svaka tebi chast (a i njoj ako je znala u shta se upushta hahha) a njih sve ko je*e, slepci ljubomorni.

Мене , док сам радио, шиканирао /нисам плаћао рекет...не спадам у шверцере "већег калибра" / муфљуски директор & ком. а ништа им није страно , пошто су и они плаћали вишим страначким зверкама /СПС /,па им увалим у огласима да продају служ.визе + гратис карта на :...јавите се на тел.бр. хххх за договор...па кад пуче брука , истрага преко "својих" полицајаца...у врху пометња,
али моје МОРАЛНО задовољство умирено.

Znam ko me rostilja.
Znam zasto to radi .
Nikad ne dozvolim sebi taj luksuz da im pokazem da znam .
Samo sebi sapucem ti si dama i ti to sto oni rade nema veze sa tobom.
NIJE tvoj vec njihov problem .
Jos od vremena ranog djetinjstva nista me nije tako boljelo kao nepravda,siroke lepeze ne samo ucinjena meni licno.
Rijeci su jako oruzje za ljubav i mrznju,rijeci mogu da usrece a i da ubiju.
Ne bi bila duska. vodolija kad ne bi ljude voljela sa sve manama i vrlinama.
Niko nije savrsen.
Grofe osjecam iz postave tvoje teme da si je po malo osjetio na svojoj kozi .
Ko nije ?

Bilo je,duška,bilo....
Svega i svačega.
Ali,opstao sam uz Božju pomoć i sopstvenu pamet !

Sredina u kojoj živite širi trač.
Optužuju vas neosnovano i pripisuju krivicu.
Za gaf ili delo koje niste počinili....

Trač se proširuje....
Počinje da smeta,jer vam se komšiluk domunđava
iza leđa.
Znate da ste tema.

Kako će te se postaviti ?

Ja bih digla takvu frku da bi me zapamtili za sva vremena..ozbiljno.

Krenes prvo od blizih prijatelja ili komsija sa demantom i kontrapljuvacinom ..ispipas sta oni misle o tome sto se prica, trazis i dobijes od njih podrsku.. i onda , ju...pa zavisi i puno sta se prica i kakve prirode je trac, da li ima iole istine u svemu, do koje mere tebe ugrozava i kakve su posledice ..
i zaista mnogo je vazno KO prica.

Dakle od svega toga zavisi intenzitet "drame" koju ces napraviti :D

Poslednja izmena:

Trač se proširuje....
iza leđa.
Znate da ste tema.

Več sam preživela, usta im se zapušila dabogda. Bila uka i buka sedam dana, posle toga su našli drugu žrtvu. Najgore je što za te ljudde koji ogovaraju ima istinitog materijala za ogovaranje, pa su i oni postali žrtve kasnije. Bog sve vidi i beleži.

ma ne uzbudjavam se ic za to
nek prica ko sta misli nije mi vazno
zivim svoj zivot i niko ga ne zivi za mene
a nije mi se desilo nikad da me sad tu nesto ogovaraju i da mi smestaju, i ne bi nikad ni ispravljala krive drine, ne dam na sebe u delima, ne u recima

Trač se proširuje....
iza leđa.
Znate da ste tema.

dok sam bila mlada (i glupa) ubijala sam se od sekiracije i truda da svima objasnjavam kako to nije tacno.kasnije sam postala pametna,pa me price ic nisu doticale.meni je bitno da moji najblizi znaju sta je istina,a za druge-sab me gabri

хахаха :))) истина....

Ја сам заказао свадбу за Април ове године...остао због младе јер се нисам свидео њеном оцу (свиђао сам му се 4 године у фулу) али престао сам да му се свиђам када сам одбио да му испуним жељу и да престанем да радим и да се издржавам од његове и таштине хуминатарне помоћи ... и онда је све то пукло,млада ме оставила а њена фамилија ме је о'ебала и још увек то ради са таквом жестином да би им и сценаристи Шпанских серија позавидели...али после два месеца аброва које су ширили почели су ти исти аброви да им се обијају о главу...у силини пљувања више су заборавили коме су шта причали,па су почели да их избегавају,па се сада једу међу собом итд....све у свему ''ебе ми се ко шта мисли о мени па макар ми то били и најрођенији'' моја гу..зица моја ствар

Back