Ispasce da sada pise povredjena zena, ali nije tako. Ja sam iskrena i ne zelim da bude da me neko osecanje sputava u mojim iskrenim i postenim namerama, a protiv ljubavi. Moja drugarica Bina, ja je zovem i Biki spijunira mog bivseg decka. Ona se preselila u zgradu pored i upoznala se sa svima. Motala se tamo po tim igralistima i upoznala se sa mojim bivsim deckom. Ja sam joj dala jasne instrukcije sta treba da radi. I postala je vec prilicno bliska. Nije on prvi decko, kojeg sam ja morala da malo ispitam, tako da imam razradjene metode. Kada je ljubav u pitanju, ja sam shvatila da treba da se borim za nju, pa nije vazna cena. Ljubav na prvom mestu, pa zdravlje. Dobro, bez zdravlja nema ljubavi, ali ja nisam nikada bolesna. A i ako sam bolesna ja to sredim prirodnim lekovima. Malo neki caj, malo med, malo djumbir i naravno velika kolicina ljubavi. Ali nisam ja farmaceutkinja, mada bi bilo bolje da mene placaju kao njih.
Dakle, otkrila sam, pomocu Bine, da njihov brak i nije bas tako nasmejan i srecan, kao sto ga predstavlja zena mog bivseg decka. Saznala sam da je moj decko morao da potegne neke ustede, a da se to njoj nije svidelo. Bina je rekla da joj deluje da su oni jedan prosecan bracni par, koji je dosadan i vestacki srecan, kao i svi drugi. Ona mi je rekla da mi je bolje da nadjem nekog drugog ili da ostanem sa mojim verenikom, a ne da jurim za njim. Ja sam njoj rekla da ja ne jurim za njim, nego da on juri mene, a onda je ona rekla da ima utisak da sam ja postala nemoralna, a ja sam njoj rekla da nisam nemoralna, nego da sam se ranije cula sa njim redovno, ali sma sada smanjila, a ona mi je rekla da treba da ga izbrisem, a ja sam njoj rekla da ne mogu da ga izbrisem, jer je on deo mog zivota, a ona je meni rekla da ja nisam deo njegovog zivota, a ja sam njoj rekla da mi on govori lepe reci, a ona mi je rekla da sam naivna i da ne vidi moene u buducnosti s njim, a ja sam joj rekla da cu morati da razmislim o tome. I rekla sam joj da radi tu svoj posao i ne pametuje mnogo o mom zivotu, posto ja ne pametujem o njenom zivotu i rekla sam joj da nadje nekog decka, a ne da mene jos vise povredjuje.
Da li je zaista potrebno da pravimo laznu sliku i izgravamo nesto sto zaista nije?