Lazna sreca

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Ispasce da sada pise povredjena zena, ali nije tako. Ja sam iskrena i ne zelim da bude da me neko osecanje sputava u mojim iskrenim i postenim namerama, a protiv ljubavi. Moja drugarica Bina, ja je zovem i Biki spijunira mog bivseg decka. Ona se preselila u zgradu pored i upoznala se sa svima. Motala se tamo po tim igralistima i upoznala se sa mojim bivsim deckom. Ja sam joj dala jasne instrukcije sta treba da radi. I postala je vec prilicno bliska. Nije on prvi decko, kojeg sam ja morala da malo ispitam, tako da imam razradjene metode. Kada je ljubav u pitanju, ja sam shvatila da treba da se borim za nju, pa nije vazna cena. Ljubav na prvom mestu, pa zdravlje. Dobro, bez zdravlja nema ljubavi, ali ja nisam nikada bolesna. A i ako sam bolesna ja to sredim prirodnim lekovima. Malo neki caj, malo med, malo djumbir i naravno velika kolicina ljubavi. Ali nisam ja farmaceutkinja, mada bi bilo bolje da mene placaju kao njih.
Dakle, otkrila sam, pomocu Bine, da njihov brak i nije bas tako nasmejan i srecan, kao sto ga predstavlja zena mog bivseg decka. Saznala sam da je moj decko morao da potegne neke ustede, a da se to njoj nije svidelo. Bina je rekla da joj deluje da su oni jedan prosecan bracni par, koji je dosadan i vestacki srecan, kao i svi drugi. Ona mi je rekla da mi je bolje da nadjem nekog drugog ili da ostanem sa mojim verenikom, a ne da jurim za njim. Ja sam njoj rekla da ja ne jurim za njim, nego da on juri mene, a onda je ona rekla da ima utisak da sam ja postala nemoralna, a ja sam njoj rekla da nisam nemoralna, nego da sam se ranije cula sa njim redovno, ali sma sada smanjila, a ona mi je rekla da treba da ga izbrisem, a ja sam njoj rekla da ne mogu da ga izbrisem, jer je on deo mog zivota, a ona je meni rekla da ja nisam deo njegovog zivota, a ja sam njoj rekla da mi on govori lepe reci, a ona mi je rekla da sam naivna i da ne vidi moene u buducnosti s njim, a ja sam joj rekla da cu morati da razmislim o tome. I rekla sam joj da radi tu svoj posao i ne pametuje mnogo o mom zivotu, posto ja ne pametujem o njenom zivotu i rekla sam joj da nadje nekog decka, a ne da mene jos vise povredjuje.
Da li je zaista potrebno da pravimo laznu sliku i izgravamo nesto sto zaista nije?:heart:

Biki te savetuje 100% kako treba.
Ona ti je prava drugarica...

Svi smo imale nekog koje smo morali da izbrisemo,
jer je on odlucio da VISE ne budemo deo njegovog zivota ^^

Ovde je u pitanju zamena teza. Dakle, nije pitanje sta ona meni savetuje, nego ta lazna srecna slika. A, pored toga, ja sam prema njemu ravnodusna, ali on je taj, koji zeli da ima kontakt sa mnom. ja samo mislim da je sladak, zato caskam sa njim.:heart:

Ne, pomesala si, nije to taj:zcepanje:

Jste ovaj naparvio zeni trece dete, ali je plakala zbog jednog bivseg verenika
koji je vozio djip i bio je neko vreme njen menadjer.

Ja sam mislila da je bila jedna tema gde je ona videla sliku gde je jevrejinova porodica bila na nekom karnevalu,
i svi su bili preruseni u neke zivotinje :hahaha:

i nju je pogodila ta slika idilicne i srecne porodice :( ne znam ni ja vise :roll:

@Cica. Nemoj da se ljutis na nas, govorimo ti iz najbolje namere.
On ima svoj ispunjen zivot, zenu i decu.... a tebe s druge strane drzi tako ~~~

Gledaj svoj zivot, i svoju vezu :aha: :zag:

[/B]

Ja sam mislila da je bila jedna tema gde je ona videla sliku gde je jevrejinova porodica bila na nekom karnevalu,
i svi su bili preruseni u neke zivotinje :hahaha:

i nju je pogodila ta slika idilicne i srecne porodice :( ne znam ni ja vise :roll:

@Cica. Nemoj da se ljutis na nas, govorimo ti iz najbolje namere.
On ima svoj ispunjen zivot, zenu i decu.... a tebe s druge strane drzi tako ~~~

Gledaj svoj zivot, i svoju vezu :aha: :zag:

Rayela ima jeftine pokusaje duhovitosti preko mojih ledja, ali ja znam sa kakvim kalibrom se hvatam, tako da me to i ne pogadja.
To sto sam plakal je bilo za Purim. Da, bili su nesto maskirani bez veze.
Meni nije jasno, zasto svi mislite da ja nesto i zelim da bude, samo se i ja pitam sta on hoce, a sladak mi je pa se zato malo zezam sa njim. Ipak, mozda se razvede, pa i bude nesto, jer se dugo znamo, a i ja sam ga naucila kako se ljubi. ;) :heart:

:heart: Rayela ima jeftine pokusaje duhovitosti preko mojih ledja, ali ja znam sa kakvim kalibrom se hvatam, tako da me to i ne pogadja.
Meni nije jasno, zasto svi mislite da ja nesto i zelim da bude, samo se i ja pitam sta on hoce, a sladak mi je pa se zato malo zezam sa njim. Ipak, mozda se razvede, pa i bude nesto, jer se dugo znamo, a i ja sam ga naucila kako se ljub

Zar se ti ne udajes sledece godine?

Ako se udajes mani se bivsih.
Mozda bi mi i promenili misljenje da ne pricas stalno o tome.

Rayela ima jeftine pokusaje duhovitosti preko mojih ledja, ali ja znam sa kakvim kalibrom se hvatam, tako da me to i ne pogadja.
Meni nije jasno, zasto svi mislite da ja nesto i zelim da bude, samo se i ja pitam sta on hoce, a sladak mi je pa se zato malo zezam sa njim. Ipak, mozda se razvede, pa i bude nesto, jer se dugo znamo, a i ja sam ga naucila kako se ljub

Da, ali ga je ova naucila kako se prave deca;) Bego sta bi ti radila da se on stvarno razvede? Cuvala bi njegovu decu?

Da, ali ga je ova naucila kako se prave deca;)

To je bas zlobna konstatacija. Da njegovi roditelji nisu bili zatucani, ja bih ga tome naucila. :heart:

... sta bi ti radila da se on stvarno razvede?

Udala bih se za njega.:heart:

Zar se ti ne udajes sledece godine?

Ako se udajes mani se bivsih.
Mozda bi mi i promenili misljenje da ne pricas stalno o tome.

Kako da ga se manem, kada mi se stalno vraca?:heart:

:heart: Jutros mu nisam odgovorila na poruku na skajpu i bas mi je neprijatno

Zbog cega?
Ne treba da zamars svoju glavu sa njim, ima zenu i decu. U kakvim je odnosima sa njima i da li je srecan sa njima je samo njegova briga.
Tvoja briga je da stvoris porodicu sa covekom koji te voli i koga ti volis. To vec imas u svojoj kuci i ne trazi to u tudjoj jer ces umesto toga dobiti samo probleme.

Mozes da mu kazes da ti se cini da vas odnos nije u redu....
jer nema sta da se cujete redovno, kad on ima zenu i decu.

A cinjenica je i da nekim muskarcima moras zaista da zalupis vrata pred nosem,
jer ne zele da odustanu ^^

Razmisljaj ovako:
On je sebe sredio porodicno, a sada ga bas boli briga za mene,
i staje mi ne put da i ja pronadjem svoju licnu i porodicnu srecu.
On moze da osnuje porodicu - a tebi je rekao da ne veruje da ce tvoja veza sa verenikom uspeti :zelenko3:

To znaci - Cica nije dovoljno ozbiljna i kvalitetna licnost, da bi mogla to da privede kraju i ostvari ~~~~

Ja bih ga sutnula zbog te recenice davnih dana :evil:

a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla a ona mi je rekla a ja sam joj rekla

Back