Nisam ni mislio da se o meni radi samo pokusavam da objasnim stvari koja mene muce i koje ljudi vide kao bezobrazluk ili trazenje paznje np jer su ukoceni ili nesto drugo a uklapaju se u temu.
Neke stvari covek mora da prihvati, ne mozemo ocekivati od svih da nas vole ili prihvataju ili da se slazu s nasim pogledom na svet.
Mozes nastaviti da se mucis ili mozes prihvatiti "Zivi i pusti druge da zive", tj mozes naci svoje mesto pod suncem, a drugi nek traze svoje mesto pod suncem.
Po teoriji razvoja ega, vrhunac duhovnog razvoja jeste kad covek pocne da prihvata i objedinjuje razlicite kulture, religije i pocne da ih vidi kao delove jedne celine, dok su tzv "strukturalisti" tj ljudi koji se cvrsto vezuju za jednu religiju, kulturolosku sredinu i negiraju druge na nizem stepenu duhovnog razvoja,
jer nisu razvili svoj samostalni indentitet i tu covek ne moze nista, mozes se raspravljati s njima ili jos gore uci u neki vid agresije- ali to ne vodi nigde,
ti si taj koji jesi, tvoja zena jeste to sto jeste i kao sto sam rekao jedina smislena akcija jeste naci svoje mesto pod suncem.
Nervirati se o necemu na sta covek ne moze da utice je gubljenje vremena (i zivaca).