Lažna država se naoružava: 11 kamiona natovarenih najsavremenijim oružjem iz Turske ide ka Kosovu

Poruka
9.345
****GOVORI SE DA SU U PITANJU SU MINOBACAČI KOJI MOGU DOBIJATI KOORDINATE PREKO SATELITA, DAKLE NE ONE JNA PRAĆKE VEĆ VRLO OZBILJNA ORUDJA, JEDNA BATERIJA OD 50 MINOBACAČA, CILJANOM VATROM, SA SATELITSKIM KOORDINATAMA, MOŽE DA SPRŽI SVAKI CILJ, BRZINU GADJANJA NE ZNAM AL KOLKA GOD DA JE PROTIV OVOGA NE POSTOJI ODBRANA****

ZAMISLITE SAMO 2 ČETE PO 100 LJUDI, TAČKASTO RASPOREDJENE SA OVIM MINOBACAČIMA?!
NA RECIMO 5KM2? A GADJAJU SINHRONO?!

***ZA 27 000 000EUR SE MOGU KUPITI HILJADE I HILJADE GRANATA I BAREM HILJADU MINOBACAČA
JER SU JEFTINI, VIŠE KOŠTA 10 GRANATA NEGO 1 MINOBACAČ***

https://www.novosti.rs/vesti/politika/1183117/oruzje-turska-granica-kosovo-metohija

LAŽNA DRŽAVA SE NAORUŽAVA: 11 kamiona natovarenih najsavremenijim oružjem iz Turske ide ka Kosovu​

DRŽAVNI organi Republike Srbije nezvanično su dobili informaciju, iz uvida u tovarne listove, da se trenutno na bugarsko-makedonskoj granici nalazi 11 kamiona koji se kreću ka teritoriji Kosova i Metohije, saznaju Novosti.​

ЛАЖНА ДРЖАВА СЕ НАОРУЖАВА: 11 камиона натоварених најсавременијим оружјем из Турске иде ка Косову

Foto: Društvene mreže

Kako saznajemo, kamioni nose najsavremenije oružje - minobacače i projektile iz Turske u vrednosti od 27,5 miliona evra a po narudžbi tzv. ministarstva odbrane Kosova.
Ovo je jasan dokaz da se tzv. vojska Kosova intenzivno naoružava.

Podsetimo, zahtev Vlade Srbije za vraćanje stotinu do hiljadu srpskih snaga bezbednosti po Rezoluciji 1244 na teritoriju KiM predat je danas Kforu na administrativnom prelazu Merdare. Vlada Srbije donela je sinoć odluku da, u skladu sa Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN, Kforu uputi zahtev za vraćanje do hiljadu srpskih snaga bezbednosti na teritoriju Kosova i Metohije.

A NAŠ ODGOVOR JE OVO...SAMO DA SE POMOLIMO BOGU....

Clip2net_230311232227.jpg

Poslednja izmena:
Amerika koja ih naoruzava i otela je dio drzave ima citav grad na Dedinju zvani Amabasada, a drug predsednik se kara sa Solcom. Kako je to moguce?
Nema nista dok ne dodje Kraljevina i ne protjeraju se diplomate.

Gledam temu o Titu na istoriji, sahrana, dosle hilljade diplomata iz citavog svjeta na sahranu. Stiti ih JNA. Kako je to moguce? Kako je moguce da nisu iskoristili priliku da ih sve pobiju? Amerikanci, Margaret Tacer, ovaj onaj, dosli ko da im je babovina.
O cemu se tu radi zapravo? Kakva je to vojska i drzava? Za cije babe gros?

****GOVORI SE DA SU U PITANJU SU MINOBACAČI KOJI MOGU DOBIJATI KOORDINATE PREKO SATELITA, DAKLE NE ONE JNA PRAĆKE VEĆ VRLO OZBILJNA ORUDJA, JEDNA BATERIJA OD 50 MINOBACAČA, CILJANOM VATROM, SA SATELITSKIM KOORDINATAMA, MOŽE DA SPRŽI SVAKI CILJ, BRZINU GADJANJA NE ZNAM AL KOLKA GOD DA JE PROTIV OVOGA NE POSTOJI ODBRANA****

ZAMISLITE SAMO 2 ČETE PO 100 LJUDI, TAČKASTO RASPOREDJENE SA OVIM MINOBACAČIMA?!

***ZA 27 000 000EUR SE MOGU KUPITI HILJADE I HILJADE GRANATA I BAREM HILJADU MINOBACAČA

https://www.novosti.rs/vesti/politika/1183117/oruzje-turska-granica-kosovo-metohija

LAŽNA DRŽAVA SE NAORUŽAVA: 11 kamiona natovarenih najsavremenijim oružjem iz Turske ide ka Kosovu​

DRŽAVNI organi Republike Srbije nezvanično su dobili informaciju, iz uvida u tovarne listove, da se trenutno na bugarsko-makedonskoj granici nalazi 11 kamiona koji se kreću ka teritoriji Kosova i Metohije, saznaju Novosti.​

ЛАЖНА ДРЖАВА СЕ НАОРУЖАВА: 11 камиона натоварених најсавременијим оружјем из Турске иде ка Косову

Kako saznajemo, kamioni nose najsavremenije oružje - minobacače i projektile iz Turske u vrednosti od 27,5 miliona evra a po narudžbi tzv. ministarstva odbrane Kosova.

Podsetimo, zahtev Vlade Srbije za vraćanje stotinu do hiljadu srpskih snaga bezbednosti po Rezoluciji 1244 na teritoriju KiM predat je danas Kforu na administrativnom prelazu Merdare. Vlada Srbije donela je sinoć odluku da, u skladu sa Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN, Kforu uputi zahtev za vraćanje do hiljadu srpskih snaga bezbednosti na teritoriju Kosova i Metohije.

Pogledajte prilog 1308925
Eto, pa glasao si za Vucica sad peres ruke

ja sam vama ovde pisao kako se siptarska omladina igra sa dronovima po sred Banata (sto sam licno video, a verujem da je tako u mnogim mestima)
vezbaju precizna gadjanja sa frtaljima cigle.
to su "nasi" mirni albanci koji su tu 3-4 generacije. ti drze pekare i poslasticarnice. nikada nije bio problem sa njima.
predstoji nam tezak rat koji cemo najverovatnije izgubiti.

pogotovo sto je u srbadije pamet da su to glupi bosonogi siprati od kojih mozemo osloboditi kosovo za 2 dana

Ne paničaritii i ne dizati toliku graju oko par kamiona, video sam ih lično kod Prizrena 1999. nisu njima pomogli ni B-52 u malo većem broju od tih 10-11 kamiona sa oružjem.

'98. су терористи правили срања по КиМ
'99. су уништени од стране специјалне полиције и јсо-а
па је тада улетео терористички нато

Ја не одлучујем да ли ћу ићи у битку по томе каква је сила која ме прати, него по томе колику светињу браним

samo da ponovim za vas do kojih jos uvek nije dosla info a nijedan forumas sa kredibilitetom nije otvorio temu

kosovo je priznato usmeno pred svedocima i gurace ga u nato i ukratko malo smo naebali
sacekajte par meseci da dodje ova info do vas

drugo, nemamo vecih razloga za brigu, treci svetski rat je u toku i poceo je 99e, imate u bibliji prorocanstvo da ce povod/uzrok za treci svetski biti tako poznat, dakle sa istorijske distance u udzbenicima ce pisati da je treci svetski poceo kada su dvadesetak drzava nato pakta zapocele vazdusne udare i podigle avione na bg kao nekada u stara dobra vremena kada je hitler podigao avione, u svaki avion rols rojs motori tako da se zna odakle vetar duva i ko sponzorise naciste. kako ono bese, sestog aprila u sest ujutru pale su prve bombe.

bez citata ne odgovaram

Poslednja izmena od moderatora:
Kakav je ovo hijeroglif? Kad to bude izvodljivo neće uopšte baš morati da se bilo šta ostavlja, prosto 1913, mora da se čeka.

Прави си представник ...
Забрањено вређање !!!

Географску карту и њену поруку ниси схватио, али си против !
Браво ...
Забрањено вређање !

A Sj. Makedonija cijela,e pa nemere. I oni neka ustupe nesto.☝️

Не уступамо ми ништа, нит нас брига за њихове аранжмане.
Ми трампимо !

Е сад, кад би се правили паметни (што иначе није паметно)
боље да С Македонија не трангефрангише са Албанијом
да ова не порасте прекомерно.

Мада мислим да ни највећа могућа Албанија
није реално војна претња никоме.

... ko poznaje moderne geopoliticke tokove razume da je ovo vek srba,zna se da sledi ukrupnjavanje i objedinjavanje srpske teritorije, trecina do cetvrtine evrope ce biti srpska...

Силеџијске форе не пролазе
и не само да не пролазе - већ бивају жешће санкционисане.

Силеџијске форе не пролазе
и не само да не пролазе - већ бивају жешће санкционисане.
medjunarodno pravo ne prolazi vec se zeesce kaznjava oduzimanjem teritorije

majmun nije evoluirao tako sto je pobegao od krokodila na drvo nego tako sto je okinuo deblju granu i treso krokodila u glavu, bez uvrede ali mislim da sasvim sigurno ne razumes da se medjunarodno pravo sprovodi po principu jaceg, sutra mi polazemo istorijsko pravo na sve drzave gde su nekad bili Srbi, pojacani Kinezima i Rusima ko ce da nas spreci da uzmemo trecinu evrope, nato? vidim kako su odbranili ukrajinu izginuo narod i izbegao sa ognjista

sta si mi zamerio tacno, vucica, hrvate, siptare ili trecinu evrope?
meni se cini vucica, iako ga nisam spomenuo nasao si ga.

i opet ljudi kao ti... "to su bosonoge budale, izgazicemo ih do dorucka"...
Ja to nisam rekao, gde si to pročitao?

aman srPine, priberi se
Pribran sam.
Šipci su smešni kao vojnici, plus nisu u pravu, to je naša zemlja, znaju oni da je to NATO oteo.
Mi možemo njih da trpimo na našoj zemlji i da im damo neka prava, otprilike kao što i druge manjine
imaju u demokratskoj EU.
Da li je vama velikim Srbima jasno da nacionalna manjina ne može da ima još jednu državu osim matične?
Mogu šipci da se naoružavaju koliko hoće, bez NATO su go qurac.
Kad Rusi završe ovu njihovu SVO (manjeg obima), doći će i "Kosovo" na tapet.
Zato Vučko i odugovlači ovo koliko god može.
Te njegove priče "u načelu prihvatamo", "spremni smo za pregovore" i ostale izjave na koje se budale pecaju
kao na neku izdaju, samo tome i služe - dobijanje na vremenu.

Šipci su smešni kao vojnici...
Zato Vučko i odugovlači ovo koliko god može.

Čim ga zoveš VUČKO znam da si SNS bot, kao i onaj dobro došli, isti ste....
A od adema jašarija, kafanskog kavgadžije, do sada je prošlo 30 godina....
A Srbi nisu ni S od onih Srba iz 1990-ih...
.....
najbolji put u poraz je reći lako ćemo...oni su kozari, da, bili su, više nisu...
oni su JEDINSTVENI NAROD, a kod nas CEO DRŽAVNI VRH SE ODRIČE KOSOVA.
njihova snaga je u JEDINSTVU, a naša slabost je u SNS-u koji je rastočio državu PO POLA!

... mislim da sasvim sigurno ne razumes da se medjunarodno pravo sprovodi po principu jaceg,

Ja не разумем ?
Па ја сам тај који често овде истиче да је правда закон јачега.

И још објашњавам да је то сасвим у реду, јер је свемир тако устројен - већа звезда гута мању.
Али онда даље такође објашњавам да то "закон јачега" треба схватити као "закон победника".

Значи важно да си победио и да си у нечем битном за тренутак био супериоран.
То значи да некад победи јачи, некад паметнији, некад бржи, некад лепши ...

Имаш среће да си налетео на мене,
ја ћу да те извучем из те примитивне стадионске логике,
па ћеш и ти негде да се правиш паметан,
али је важније што ћеш главу да сачуваш !

sutra mi polazemo istorijsko pravo na sve drzave gde su nekad bili Srbi, pоjacani Kinezima i Rusima ko ce da nas spreci da uzmemo trecinu evrope, nato? vidim kako su odbranili ukrajinu izginuo narod i izbegao sa ognjista

Хахахааа ... :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ако се деси (мада неће) да Исток умлати Запад,
и главне силе буду те које си навео,
зашто мислиш да ћемо делити са њима плен ?

Јел' зато што је 200 Београђана носило заставу Русије на неком митингу ?
Јооој, под хитно морам да те вадим са тог стадиона !

sta si mi zamerio tacno, vucica, hrvate, siptare ili trecinu evrope?
meni se cini vucica, iako ga nisam spomenuo nasao si ga.

Ма кажем ти имаш среће,
само се ти мене држи и провоцирај.

Што је провокација жешћа ја избацујем генијалније савете ! ;)

Back