Lažiranje orgazma...

Vecina zena priznaje da je odglumilo orgazam bar jednom u svom zivotu.

Zena glumi orgazam zato sto:

1. ne zele da se njihovi partneri osjecaju "neadekvatnim"
2. zele usreciti svog partnera
3. zele ohrabriti orgazam svog partnera
4. ???

Zasto se samo zene spominju u ovoj prici..kao da su one jedine koje prisustvuju sexu..ili da samo one osecaju..?????..Sta je sa muskim orgazmom...???..To sto mi je sperma siknula,ne znaci da mi je lepo bilo sa devojkom..ili da me je dovela do vrhunca sexualnog cina...tesko mi je naci devojku koja moze da me iskreno uzbudi...da se savrseno osecam,da mi noge trnu..da mi srce lupa..da disem kao da sam trcao 50 km...da mi napravi exploziju radosti u glavi...da u narednih 5 sati posle sexa ne znam ko sam i sta sam...takav orgazam prizeljkujem da mi zena pruzi...kao sto ona ocekuje od mene to isto...nisu samo zene te koje se treba zadovoljiti...
A i ja mogu da laziram da mi je bilo lepo sa zenom...a i znam kada zena ne svrsi..i vidim i osetim...a pitanje za dame...da li znate da li je vas partner doziveo orgazam sa vama...???

ili glumiti da smo zajedno,da uzivamo,a u biti zamisljam drugu pored sebe...koja samo stoji,gledam je..gledam njeno lice,njene grudi,njenu guzu...glumiti uzivanje ili glumiti da uzivam sa njom,da mi prijaju dodiri...da mi prija pogled na njeno telo...a u stvari,prija mi njen glas...zelim da mi prica...da je upoznam...da joj zavirim u um u dusu.....i to ne dobijam...i sve manje uzivam u sexu...sve manje ga zelim sa njom...zato sto cuti...daleko je...kao davljenik sam..pruzam ruku,trazim konopac spasa..trazim slamku spasa...camac je sve dalje...ona samo cuti..ne podize ruku...gde je..ne vidim je..voda me guta,jede me...talasi su sve veci..ni moje duge ruke,visoko podignute...ne vide se...a camac i ona u njemu sve su dalji...osecam ruke....grcevito me hvataju..za kosu..za kozu...neko je tu???..neko zeli da me spase...nisam ocekivao pomoc...pozeleo sam da potonem...da dodirnem dno...da osetim mulj pod stopalima..da me proguta pesak...toliko sebicno,da ni ribama ne ostavim svoje meso...sam..u zemlji...i onda...milion godina prolazi....i radjam se...prvo kao zrnce peska...nevidljivo..i tad znam...opet sam ziv....opet cu ugledati svetlost...u mracnim dubinama...u tami mrkloj,trazim svoj put...Sunce me zove...zove me vazduh...zelim da disem..zelim da vidim....Zelim da zivim....Zelim da ljubim...Zelim zenu....Zelim sex..Zelim orgazam...iskreni orgazam...ne zelim da se pretvaram da mi je lepo...nije mi lepo...a ume biti...ume biti lepo....

Back