gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Drage i dragi moji, hajde ovde da pisemo o lazima nasih bivsih momaka/devojaka. Mozete pisati o tome kako su vas lagali ili ste culi da su druge...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ću kroz izvesno vreme da napišem šta o meni priča...al kroz izvesno vreme![]()
sve sto izgovore je laz jer u vezi koja traje nije smetnja
tipa u vezi guta 5-6x dnevno i super joj, a onda da bi me ispljuvala kaze da mi je bulja slanashta kazala?![]()
tipa u vezi guta 5-6x dnevno i super joj, a onda da bi me ispljuvala kaze da mi je bulja slana
tipa u vezi guta 5-6x dnevno i super joj, a onda da bi me ispljuvala kaze da mi je bulja slana
Drage i dragi moji, hajde ovde da pisemo o lazima nasih bivsih momaka/devojaka. Mozete pisati o tome kako su vas lagali ili ste culi da su druge...
kako? pa sa toliko entuzijazma da mi je bilo zao da mu kazem da znam da me laze![]()
da da
to je kao nešto što sam svojevremeno čula u
emisiji "oblak u bermudama"..
"ljubav je kad dečko sazna da ga devojka vara, ali neće to da joj kaže da je ne bi povrediooo"
da da
to je kao nešto što sam svojevremeno čula u
emisiji "oblak u bermudama"..
"ljubav je kad dečko sazna da ga devojka vara, ali neće to da joj kaže da je ne bi povrediooo"
svast po malonemoj samo pitati vetj i odgovori
ajde da cujemo sta su tebi sve servirali
Nije mi bitno da li imas da mi kupis poklon.
Ne zanimaju me tvoje bivse veze.
Volim kad si fin i pazljiv.
Volim Partizan samo zbog tebe.
Nisi njen tip.
Ne smeta mi sto se sa tobom nalazim autobusom po kisi.
Mrzim narodnjake.
ja ću kroz izvesno vreme da napišem šta o meni priča...al kroz izvesno vreme![]()