Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koga biješ buraćino?Prvo bijem pa kažem zašto i tek onda odlučim da li je osnovano?
![]()
Taj momenat mi je dugo zagonetka. Kad sam ja u pitanju i kad me radoznalost odvede da ugazim u vnogo, ja sam sebi kazem ugazio si because curiosity kills the cat. Razmisli bolje sledeci put.Misliš da postoji laž koja je ostala neotkrivena?
Ta njena sreća je privremena. Kada te provali ima da pršti na sve strane.
NistaSta smo dobili ako se posvadjamo?
Pa gde si ti Kapetane sunce te ogrejalo! Ne bijem nikoga, znaš ti da se ja samo šalim.Koga biješ buraćino?
Taj momenat mi je dugo zagonetka. Kad sam ja u pitanju i kad me radoznalost odvede da ugazim u vnogo, ja sam sebi kazem ugazio si because curiosity kills the cat. Razmisli bolje sledeci put.
Zašto želi da se sazna istina? Niko ne voli da ga neko laže.Ali kad zena pristupa ona pusta antene i hvata sve frekvencije... ali sa kojom namenom - ako sazna, a saznace - kako je to neki boljitak? Niko zadovoljan lose-lose situaton - svi nesto gube. Cemu?
(mozda i nema cemu...? mozda nije domen racionalnog. Zene osecaju iz vibracije i pre no sto znaju - mali gestovi)
Ništa. Niko ništa ne dobija, sve strane gube, zato i izbegavam rasprave, na svim poljima.Sta smo dobili ako se posvadjamo?
hahah i guste obrveŽene sa balkana imaju inače jače brkove valjda zbog oštre klime![]()
jel to tacno???Žene sa balkana imaju inače jače brkove valjda zbog oštre klime![]()
muskarci lazu pa ti sad proceni.jel to tacno???
U cemu je slagao? Da ima jahtu? 30 cm?Zašto žene non stop okrivljuju muškarce da ih lažu?
Ja sam to video samo ovde i nigde drugde. I da su žene toliko dlakave dole da zimi pomisliš kako u krevet ide u bermudamamuskarci lazu pa ti sad proceni.
ne na žalost, sa nekim sto ima veliku onu stvar
pustaju zimsko krzno - sta tu nije normalno ?Ja sam to video samo ovde i nigde drugde. I da su žene toliko dlakave dole da zimi pomisliš kako u krevet ide u bermudama![]()
ostro krzno ?Živ se izbodem posle mi nije dobro ko qrcem po koprivama da mlatim![]()
jel ti imas zenu ili medjeda ?Živ se izbodem posle mi nije dobro ko qrcem po koprivama da mlatim![]()
sram da te bude tab! samo cenzurisi sejel ti imas zenu ili medjeda ?![]()
pa on prica o cekinjama, ne jasram da te bude tab! samo cenzurisi se![]()