Lazarevčanin u teškom stanju, pas mu ODGRIZAO VRH NOSA

Значи истрага ће показати да ли пси отворили капију, да ли је деда отворио па гурнуо нос и остао без њега, или је власник заборавио да затвори капију.
Бем ти времена, а онога суде јер је убио провалника у својој рођеној кући.

zamis ispostavi se da je bio u pitanju provalnik pa moradneš stati na stranu kera

zamis ispostavi se da je bio u pitanju provalnik pa moradneš stati na stranu kera

Не бих ја ни тада био на страни псета,
јер је град људско станиште
и ту се људи воле, мрзе, раде ... краду ...

и нису керови ти који треба да нам суде !

Slicno vazi i za vozace poen po poen dok mu uzmu dozvolu pobi celo zabaviste.

Мало се правиш будала, возачи поене добијају за много безазленије ствари, прекорачио брзину и никог притом није згазио рецимо.

- - - - - - - - - -

Усред бела дана, уједен по свему судећи испред капије на улици, да мајку му, те провалнике је све теже провалити, срећа па је пас прочитао његове намере, шта бисмо ми без светих животиња.

kome vama?

ti si izgleda neka matora ********* koja je toliko navikla da državi ustupi autoritet po pitanju svakog segmenta života da ne želi ni drugima da dozovoli da se staraju sami jelte o sebi

ili to ili si jednostavno lopov

Poslednja izmena:
онда све опасне псе треба побити , људски живот је најважнији, тако су могли и неко дете да растргну

Ne, privatna imovina je najvažnija. To što je neka budala pustila dete samo na ulicu, pa i da krene da ulazi u nečije dvorište je kasnije pitanje suda i socijalnih službi.

- - - - - - - - - -

to što vi seljaci volite da kradete jedni od drugih ne daje vam za pravo da dovodite živote nedužnih ljudi u opasnost

Onaj ko uđe u tuđe dvorište bez poziva i odobrenja, nije nedužan.

- - - - - - - - - -

Знаш ти да код нас по закону опасне псе затварају у карантине?
А ел знаш који се пси сматрају опаснима?

Да би се пас сматрао опасним, треба да је ујео човека, значи чекаш да пас уједе, па тек онда радиш нешто, ако уопште радиш.

Јер увели су да човек који буде уједен мора да иде са екипом шинтера да препозна пса (нема паметнија посла него да се млати са шинтерима и да разгледа псе), па тек онда процедура иде даље, пас се посматра да се утврди да ли је опасан, и често се утврди да није (не испуњава критеријуме које вероватно прописују џукачке НВО) па га пуштају на слободу да опет угризе.

Још мало па ће у овој ненормалној земљи бити људска реч против псеће у вези уједа паса.

Лајање и кидисања нико и не узима у обзир, што би рекли у кучећим НВО; пас кад лаје он то уствари говори, а ти види шта је хтео да ти каже и да ли ти је срце чисто а душа благородна јер света животиња је непогрешива.

Opet gluposti, postoji jasna defenicija opasnih rasa.

- - - - - - - - - -

jeste zajeban provalnik od 78 godina

Možda nije profesionalni provalnik, nego samo seljak koji voli tuđe. Tu godine nisu bitne.

- - - - - - - - - -

Grad je i stanište pasa.

- - - - - - - - - -

Мало се правиш будала, возачи поене добијају за много безазленије ствари, прекорачио брзину и никог притом није згазио рецимо.

- - - - - - - - - -

Усред бела дана, уједен по свему судећи испред капије на улици, да мајку му, те провалнике је све теже провалити, срећа па је пас прочитао његове намере, шта бисмо ми без светих животиња.

Niko nije tvrdio da je u pitanju provalnik, probaj da razumeš napisano.

Nisam ni lud ni glup.
Citam informaciju i na osnovu dostupnih podataka zakljucujem.
Dakle kapija postoji, neko je kapiju otvorio.
Ako istraga pokaze da su to uradili psi, odgovara vlasnik. Ako pak istraga utvrdi da je kapiju otvorio gospodin S.S. onda je sam sebi napravio problem.

Ali ako vlasnik nije stavio oznaku da je unutra opasan pas odgovara vlasnik.

Postoji nešto u pravu što se zove namera, ko može da dokaže da je deda krenu u nameru provale, možda je senilan pa pogrešio kapiju, a da je recimo bio sudski izvršitelj sa nalogom?

Ali ako vlasnik nije stavio oznaku da je unutra opasan pas odgovara vlasnik.

Postoji nešto u pravu što se zove namera, ko može da dokaže da je deda krenu u nameru provale, možda je senilan pa pogrešio kapiju, a da je recimo bio sudski izvršitelj sa nalogom?

1.Naravno.Postoji obaveza vlasnika da stavi tablu sa upozorenjem kao i da drži kapiju zaključanu.
2.Niko nema potrebe da dokazuje nameru provale.Istraga će utvrditi da li je ili nije bilo provale, namerne ili nenamerne.
3.Zbog sudskih izvršitelja sa nalogom se i nabavljaju besni kerovi.

Jesu, zato ih i uzgajamo da vam sude ako se zeznete pa zabasate ili kao senilni ili popravljate kišobrane ili pošaljete dete da kao uđe u dvorište da traži vode.
Pošto sam školu platio više ne držim puštene pse koji mogu da ubiju al zato imam četiri pulina koji će da vas isepaju . Šarova puštam samo noću.

Back