LAZAREV: LEKARIMA JE ZABRANJENO DA LEČE, JEDINI CILJ JE PROFIT!

• Začetnik teme Začetnik teme Daksi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ajde ti meni odgovori na pitanje koje sam ti postavio.
a jesi li ti cuo za bozju tacku ili bozji modul u mozgu....mada ona ne dokazuje da bog stvarno postoji ili da ljudska bica sa njim mogu da komuniciraju ali bi trebalo da dokazuje da ima neku evolucionu svrhu...mislis li da se, zivoti posvecuju, ratovi vode i katedrale grade vec hiljadama godina zbog elektricne aktivnosti u nekim delovima mozga:D

a jesi li ti cuo za bozju tacku ili bozji modul u mozgu....mada ona ne dokazuje da bog stvarno postoji ili da ljudska bica sa njim mogu da komuniciraju ali bi trebalo da dokazuje da ima neku evolucionu svrhu...mislis li da se, zivoti posvecuju, ratovi vode i katedrale grade vec hiljadama godina zbog elektricne aktivnosti u nekim delovima mozga:D

E sada si ga dotukla ..setace tamo amo jos brze :ok:

Pametnom dovoljno da shvati da samo gluposti prica.
Ko moze da garantuje da on ne prica gluposti, da se licno ne promovise i da mu je jedini cilj profit?

-----------------------------------------------------------------------

- - - - - - - - - -

A ti ga licno poznajes, znas ko je, sta je, kakav je, koji mu je interes? Mozes da stavis ruku u vatru za njega i za to sto on tvrdi? Cenis da je 100% u pravu?
I da, pamet se ne ogleda u slepom verovanju u sve sto cujes vec u kritickom posmatranju stvari.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- - - - - - - - - -

I za ovo: ''istina o čoveku i njegovu izlečenju od svih bolesti skrivena u Bibliji'' si apsolutno sigurna da je istina?

---------------------------------------------------

- - - - - - - - - -

Ajde ti meni odgovori na pitanje koje sam ti postavio.
---------------------------------------------------------------------------------

- - - - - - - - - -

Uvek me dotuce to kad vidim u kakve sve gluposti ljudi poveruju.

Nego, jos uvek cekam tvoj odgovor na pitanje.
Nemoj iza drugih da se krijes i da vrdas nego lepo odgovori, da li si aposlutno sigurna da je ''istina o čoveku i njegovu izlečenju od svih bolesti skrivena u Bibliji''.
--------------------------------------------------------------------------------

I ti ocekujes da sa tobom neko diskutije i odgovara ti na pitanja?Kako da ne.

A zasto da ne?
Sasvim lepo sam te nesto pitao u vezi necega sto si ti izjavila.
Ali ako ti pristojno pitanje shvatas kao provokaciju i uvredu, nisi u stanju da kazes, nemam odgovor, ne zelim da odgovorim ili cak zahebala sam se pa sam rekla nesto sto nisam mislila, onda nisam ja taj koji ima neki problem, vec ti.

Back