Lazar Krstic je zavrsio BK Univerzitet.....

Arkania

Poznat
Poruka
9.069
Srpski ministar finansija i diploma BK Univerziteta

Bogoljub nije Eli Jejl

Da javnost u Srbiji ne bi zaboravila na skandal u vezi sa nejasnom akademskom i privatnom biografijom ministra finansija Lazara Krstića, pobrinuo se Dragomir Karić, tvrdnjom da je ovaj do nedavno anonimni mladić završio Alfa BK Univerzitet. Ako je to tako, zašto ga je Vlada Srbije zaposlila sa diplomom srednje škole, a ne sa diplomom Karićevog univerziteta? Ako već nema diplomu sa američkog Jejla.

http://www.*********************/casopis/?id=06&br=303&cl=10

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/376398/Lazar-Krstic-nije-zavrsio-Jejl-vec-BK-univerzitet

Nema veze, verovatno ce uskoro postati doktor na MEGA univerzitetu....

Pricate gluposti.

Lazar je upisao Jejl i zavrsio ga, da li je dobijao neku stipendiju vec ne znam ali znam da je na tom fakultetu proglasen za najboljeg studenta u oblasti matematike i politicke ekonomije.

On je inace u svemu bio najbolji djak svoje generacije, vrlo svestran i uporan, ocigledno pogresno ambiciozan ali kao djak i student, sjajan i vise od toga.

Pricate gluposti.

Lazar je upisao Jejl i zavrsio ga, da li je dobijao neku stipendiju vec ne znam ali znam da je na tom fakultetu proglasen za najboljeg studenta u oblasti matematike i politicke ekonomije.

On je inace u svemu bio najbolji djak svoje generacije, vrlo svestran i uporan, ocigledno pogresno ambiciozan ali kao djak i student, sjajan i vise od toga.
Samo su mu rezultati, bajni.

Nisam nista kazala o rezultatima vec sam govorila o edukaciji.

Rodjeni smo u istom gradu, o generaciji smo, isli smo u iste sekcije, bili smo clanovi jedne vazne organizacije, poznajem coveka licno i tvrdim da je bio najbolji djak teske gimnazije, da je jos u srednjoj skoli dobio priliku da boravi par meseci u host porodici u SAD-u sa pohadjanjem nastave gde se, naravno, pokazao sjajno. To je bio njegov put ka Jejlu. Godinama kasnije sam na RTS-u cula da je proglasen za naj studenta u pomenutim oblastima a obratila sam paznju jer ga poznajem. Gluposti, necu da slusam gluposti.

Rodjeni smo u istom gradu, o generaciji smo, isli smo u iste sekcije, bili smo clanovi jedne vazne organizacije, poznajem coveka licno i tvrdim da je bio najbolji djak teske gimnazije, da je jos u srednjoj skoli dobio priliku da boravi par meseci u host porodici u SAD-u sa pohadjanjem nastave gde se, naravno, pokazao sjajno. To je bio njegov put ka Jejlu. Godinama kasnije sam na RTS-u cula da je proglasen za naj studenta u pomenutim oblastima a obratila sam paznju jer ga poznajem. Gluposti, necu da slusam gluposti.

Lažeš.

мени он личи на неку теткицу, па се баш питам каква је то важна организација била

Lazar Krstic, B.A. class of 2008. Ethics, Politics and Economics major. Research on social stratification and the emergence of post-communist elites in Poland, Hungary, the Czech Republic, and Slovenia.
http://www.yale.edu/eustudies/grants.htm

Конси, он је према годишту требало да упише студије 2002. године. А те 2008. године да упише неки мастер, неко дошколовавање и сл.

Конси, он је према годишту требало да упише студије 2002. године. А те 2008. године да упише неки мастер, неко дошколовавање и сл.

Yale mozes da upises i sa 70, kakve to veze ima.
Ja sam samo postavio podatke o njemu sa tog univerziteta.
Yale ne zavrsavaju indijanci, a pogotovu ako je rec o studentima koji su dobili "grant".

Da li ce on biti dobar ministar i jel dobar u fuci na male ne znam, ali njegovo skolovanje na Yale-u nebi trebalo da je upitno.

nebitno. Bitno je da Toma ima master. svi ostali su nebitni. sve ostale Diplome su ionako nebitne. samo ona koju blajhana plavusa PPV Zorana pokaze svojerucno na televiziji, samo ta je Diploma sa velikim D. sve ostalo su nule.

uostalom zar posle onolikih sisatih dimplomatusa koje se upisuju na akademiju bez zavrsene skole i sa preporukom Tomine seljancure, vi balavite nad jednim Krsticem?

nema cak ni sise, ni makar izmisljenu aferu sa nekom sisatom sponzorusom, ma nista. totalno nezanimljiv lik. ko stvoren za knjigovodju. cak se ni kurir ne zamlacuje sa njim.

Yale mozes da upises i sa 70, kakve to veze ima.
Ja sam samo postavio podatke o njemu sa tog univerziteta.
Yale ne zavrsavaju indijanci, a pogotovu ako je rec o studentima koji su dobili "grant".

Da li ce on biti dobar ministar i jel dobar u fuci na male ne znam, ali njegovo skolovanje na Yale-u nebi trebalo da je upitno.
Разумеш ли ти српски? Овде сви питају да ли постоји неки доказ да је завршио било какав факултет? И Драгомир Карић је истакао да је ЛК био само студент а не и дипломац неакредитованог Алфа универзитета...

Klasicna indoktrinacija.
Dobro ga obradili, poslusan je, izvrsava naredjenja.

Da da, Ameri 2008 razmisljali ko ce biti neki ministar finansija u Srbiji. :lol:
Ne pricamo o Rusiji ili Kini, oni preko noci mogu da sruse celokupnu Vladu Srbije i postave novu kakva njima odgovara.

- - - - - - - - - -

Разумеш ли ти српски? Овде сви питају да ли постоји неки доказ да је завршио било какав факултет? И Драгомир Карић је истакао да је ЛК био само студент а не и дипломац неакредитованог Алфа универзитета...

Jel zavrsio Yale ?

Од како је постао министар ја још нисам видео ниједан доказ да је завршио било какав факултет. Њему је у радној књижици уписана ССС.

Pa eto zovi Yale i proveri, a imas i neke registarske web stranice gde mozes da platis i dobijes uverenje sta je zavrsio, ocene, itd.

Back