SUL
Poznat
- Poruka
- 7.231
Želeo bih pročitati utiske poštovanih forumaša koji su u ovoj gimnaziji maturirali!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Želeo bih pročitati utiske poštovanih forumaša koji su u ovoj gimnaziji maturirali!![]()
Baš zbog toga sam i postavio ovu temu.mogu da ti kazem iz druge ruke.drug mog sina je maturirao u lazi,namucio se kao sveti petar oko matematike
cerka mamine komsinice se ispisala i prebacila u privatnu gimnaziju u 3 razredu jer ju je matematicarka urnisala.ona je dosla kao vukovac,iz svih predmeta 5,samo matematika 2 uz redovne privatne casove cele godine.nije htela da trpi taj teror
moja komsinica predaje nemacki,rekla mi je da ako necu da mi se dete maltretira,da ga dam u neku drugu skolu
Baš zbog toga sam i postavio ovu temu.
Jel "čuvena "Atlas?
Malo vremena ostalo,nije lako.Lako se ubeđuješ
Hvala na komplimentu,voleo bih da se ja upisujem,ali sam "malo" prerastao taj uzrast.Kao neko ko je zavrsio gimnaziju - Isidora Sekulic, moj iskren savet je da ne upisujes gimnaziju vec neku srednju skolu. Gimnazija je samo produzetak osnovne, sve isto se prakticno uci samo daleko prosireno pa je samim tim bolje da steknes neko znanje ili vestinu preko graficke, masinske.....
Za Švejkaodmah sam znala da ne kreces ti u skolu,da si dosta stariji,jer danasnja deca ne znaju ko je bio dobri vojnik svejk.al zato nase generacije znajumoje mladje dete sledece godine upisuje srednju,on je cuo da je po njegovim merilima
najbolja svetina
videcemo sta ce biti
i ja se slazem da je danas vazno zavrsiti faks,jer posao nikoga ne ceka i puno je visoko obrazovanih ljudi koje ce gazde pre da prime cak na nize rangirana mesta,tako da se treba boriti
sule,ne rece jeste li zadovoljni sa matematikom,tj ko ce predavati?
U OŠ sam bila čist vukovac,
Kako neko moze da ima sve petice? Meni je to nerealno! Ne mozes znati i tehnicko i biologiju i istoriju...I muzicko i likovno...
A mi kao šatro u realnom svetu živimo?Kako neko moze da ima sve petice? Meni je to nerealno! Ne mozes znati i tehnicko i biologiju i istoriju...I muzicko i likovno...
Ja sam imala sve petice![]()
Znala si i tehnicko i biologiju i geografiju i istoriju?![]()
Priznajem malo mi teže išlo tehničko ono kada se konstruiše nešto pa mi je malo otac pomagao![]()
Ju sad videh naziv, nisam išla u tu školu pomenutu u naslovu ali i gimnazija u mom gradu se smatra jednom od jačih škola u Srbiji.