...laz...

Moja teorija koja mozda i nije tacna - ako neko cuva uspomene, slicice, porukice nekoliko bivsih - nema problema, samo zeli da sacuva uspomene, ali ako cuva slicice, poruke samo jedne osobe - malo sumnjivo, mozda jos uvek ima neka osecanja prema njoj. Naravno, ova teorija pada u vodu ako je taj neko imao samo jednu vezu pre ove aktuelne.

hm, slazem se sa Alyom o paktu izmedju biwshe i naj ortaka. Shto se tiche poruka, ja chuwam poruke zbog lepe uspomene, ali daleko od toga da ima nekih osecanja, tako da...

rajicka:
e ovako,imam jedan problem...sa deckom sam nekih mesec dana,on je pre mene bio sa jednom devojkom 11 meseci,i izgleda da su se pomirili...ali nije sigurno...ja ne znam kome da verujem,da li njemu ili njegovom najboljem drugu ...jednom kad sam se cula sa deckom iz pozadine se culo STA ONA NE ZNA DA SI TI SA MNOM?e sad navodno smo za to znali samo on i ja,ali to vece mi je njegov drug rekao da ne budem skenjana i da zna da sam cula njegovu bivsu preko tel...decko mi je naravno rekao da je to bila drugarica i da on se nisu pomirili vec da ga ona vija...inace i dalje cuva sve i jednu njenu poruku u mob...da li da raskinem ili nastavim :-| :???:

Ovi ce ovde to najbolje da znaju sta ti treba da radis! :D

Hellen:
Ух, чије ја све поруке чувам у телефонууу!!!
А чувам их зато што су ми те поруке драге, зато што ме подсећају на неке лепе тренутке... а то уопште не значи да желим поново да будем са тим особама, нити да те поруке било чиме угрожавају моју љубав према садашњем!

(Узгред, чувам и сва љубавна писма, све заједничке фотографије и фотографије бивших....па тако деценијама уназад... То је нешто моје, зашто би се садашња љубав осећала лоше због тога?)

Zar sve stane u memoriju telefona?

Ма, имам чудо од телефона: подгрева ручак, цепа вишње, чува љубавна писма и сву моју корешподенцију...

Back