Lavovski ka priznanju Kosova

Zahvaljujući naporima Vlade Srbije, a posebno zahvaljujući naporima velikog vođe i predsednika Republike Srbije, Srbija je konačno stekla uslove da u ovim teškim i turbulentnim vremenima u kojima je srpski narod izložen propaganama Soroševih plaćenika, konačno smogne snage i prizna realnost na Kosovu.
Borba za srpski narod je uspela, soroševi plaćenici su poreženi, a Srbija lavovski korača dalje ka napredku i boljitku, koji će se desiti 2-3 godine nakon što priznamo realnost na terenu i skinemo teret sa leđa, jer to je ono što čine lavovi, a srpski narod je lavovski a ne neki miševi koji guraju glavu pod tepih.

Novinar Dezinformera: Vašim radom, zalaganjem i trudom, Srbija je postala jedna od najrazvijenijih zemalja Evrope, poseban boljitak oseti se u oblasti ljudskih prava, sloboda, kulture, a korupcija i nepotizam su gotovo iskorenjeni, no određene strukture u zemlji, za koje pouzdano znamo da su finansirane od Soroša svejedno negiraju ovaj uspeh i šire propagandu, kako to ocenjujete?

Veliki vođa: To je njihov način borbe, njihov način dobijanja političkih poena, oni su izabrali Soroša, a ja sam izabrao narod, izabrao sam budućnost, napredak, boljitak...

Novinar Dezinformera: Šta mislite o protestima soroševsih plaćenika koji se bune protiv priznanja Kosova i ne dozvoljavaju da Srbija krene napred?

Veliki vođa: Kako se zove onaj... :think: Šek...? Kako ono? Da, Šešelj, znam da je neko čudno prezime... e upravo je on rekao čuvenu: "Sve dok je u Srbiji budala, ja ne moram da brinem za svoju političku karijeru", tako i soroševi plaćenici zaluđuju ovaj jadni narod.
Kažu ja se viđam sa NATO liderima, koji su bombarodavli Srbiju, tačno je, sastajem se sa najmoćnijim ljudima sveta, jer želim mir i napredak, za razliku od onih soroševih i NATO plaćenika koji bi samo ratovali.

Novinar Dezinformera: Šta mislite o predsedniku Republike Kosovo Hašimu Tačiju?

Veliki vođa: Sa gospodinom Tačijem sam se sastao više puta, to je jedan dobar i čestit čovek, cenim njegove napore u borbi za svoju državu i narod i želim mu svako dobro kao i ostalim mojim prijateljima. I uvek ću više poštovati ljude poput Tačija koji su se junački borili u ratu za svoju državu nego soroševe plaćenike koji samo znaju lajati u Skupštini, poput onog Boška što bije žene iz Zveri, kako im se zove ona grupa?

Novinar Dezinformera: Soroševi plaćenici često kažu kako je susedna Republika Kosovo nelegalna tvorevina nastala terorizmom, NATO agresijom i kršenjem međunardnog prava, i da tu kako soroševci kažu "nepravdu" ne možemo legalizovati

Veliki vođa: Soroševi plaćenici truju narod mitovima i legendama, ali ne živi se od mitova i legendi neog od realnosti. Čim priznamo realnost na terenu, mi otvaramo put ka novim radnim mestima, razvoju privrede, ali naravno pokušaćemo da to unovčimo. Stavićemo lepo priznanje Kosova na tender pa ko ponudi više.

...mislim da ne treba lavlje korake upotrebljavati za sezonske politicare
jer oni ne predstavljaju ovaj Narod , oni prave samo predstavu na ovim terenima...
...zalosno je da ce , kao i do sada, generacije ici u kolateralu
gutajuci naivnu podvalu koju uspjesno servira Komitet 300...

Back