Lavirint (never ending maze)

da sam na njegovom mjestu ostavila bi te :neutral:

Ne paranoisi vise i vrati se u ljisovsko leglo harmonije. :[
I ja sam imala slicnu situaciju.. .

I ti si furala sa tetoviranim blek metal muzicarem? Pa tako mi i izgledas.

@topik
On je jedini muski s kojim si dosad spavala i kroz glavu ti prolaze ideje da se udas za njega i ako ne lipce u medjuvremenu od prekomerne kolicine heroina na taj nacin on i ostane jedini s kojim si spavala u zivotu? :|

Krstarica Rosie ostavlja veliki trag za sobom. ):

ouh:huh:
ljudi nemojte vise,ubi me monotonija mog ljubavnog zivota:aha:
e,stvarno nemam pojma,najela sam se kao stoka,pa mi mozak ne radi,ali vidicu da odgovorim nesto pristojno,bas me je potreslo ovo

sta sad treba se svi osamimo jel ti nemoz nadjes decka..
sto se tice teme ja bi im reko, i stavio do znanja da je moja devojka moj izbor...itu nema sta oni da traze..

Imam 18 godina.
Dve godine znam jednog dečka. Družili smo se, mada je od početka među nama postojala privlačnost.
Do septembra 2009. se naš odnos svodio na par poljubaca i ničeg više.
Od tog septembra smo u vezi.
Poludeli smo jedno za drugim.
Sad, meni nije cilj da vam pišem kako sam ja srećna i zaljubljena već da vam izložim problem kojie je toliko uzeo maha da sam počela da gubim sebe.
Ja tu vezu krijem od svojih roditelja.
Zašto?
Nisu strogi. Ali od mene se, obzirom na to iz kakve sam porodice, očekuje da nađem iole pristojnog momka iz grada koji studira ili ima završen fakultet i radi.
On? On je divan. Dobar, pametan i vredan dečko kojem je stalo do mene.
Ali zato radi jedan sasvim običan posao, ima srednju školu i živi u prigradskom naselju.
Bavi se muzikom, istetoviran je… Ne baš po ukusu mojih roditelja.
Ja sam sa njim izgubila nevinost.
A sve to krijem. Sad će skoro pet meseci.
Ne znam da li je iko u stanju da shvati pod kojim sam ja pritiskom.
Dok moji misle da sam sa drugaricama, ja sam u drugom delu grada sa svojim dečkom za kojeg oni i ne znaju da postoji. Grozno mi je, stalno sam u strahu da će otkriti da ih lažem, u konstantnom sam grču.
Mnogi će reći: “Pa punoletna si, devojko, radi šta želiš!” – ali nije baš tako.
Mama je počela da sumnja. Ćak mi je i skoro spomenula da nju intuicija nikada nije prevarila i da misli da krijem nešto.
Ona zna da on postoji kao moj drug i rekla mi je par puta da joj se uopšte ne dopada.
Cela situacija pravi pakao od mog života.
Kako sada da dođem pred roditelje i kažem im istinu?!
Ali kako da ga zbog njih ostavim?!
Ludim.
Nadam se da je neko stigao dovde sa čitanjem i da ću dobiti bar jedan savet.
Ne, ja nisam neki internet paćenik koji traži pomoć od nepoznatih ljudi.
Ali ovde me niko ne zna, tim mi je i lakše.
Najgore od svega je to što ni on ne zna da krijem našu vezu.
Ne znam.... jedino je sigurno da nešto trebam da uradim.
Moram da nađem izlaz.
Ali kako?

ajd i ja da pomognem,elem u slicnoj sam situaciji. Mislim,nije tetoviran i to :lol: ali moj razlog shto im ne kazem je taj shto moji roditelji vole da...spushtaju? ili je to mzoda blag izraz. Moj cale je jednom izjavio za mene da jedva cheka da nadjem posao i da odem od njega a onaj mushkarac koji me zavoli onakvu kakva sam je obichan idiot kojeg ce on da izljubi. Kad cujesh tatu da ti kaze takve stvari za tebe,i uopshte, celokupan nachin na koji oni mene pod.jebavaju,zaj.ebavaju,ja znam,ako budu znali da imam decka,da ce se to pod.jebavanje pojachati dvostruko,i da cu ja morati na svaka tri minuta '' a kako on moze da voli nekog poput tebe,jel on normalan,divim mu se '' za svaku loshu stvar koju uradim bice on kriv,i ne zelim to sve zbog see,vec zbog njega. On mi je,na neki nachin,moj mali otok. Gde se osecam bezbedno,mirno,daleko od svega toga i ne zelim da miksujem otok za odvratnim ,zagadjenim gradom. I dzabe on meni moze da kaz e''pa reci im,upoznacu se sa njima pa neka me krive '' ja stvarno nisam za te romeo-i-julija- fore,kad ja kazem da neshto ne treba da se kaze,ja znam zashto to kazem,i tachka. On je iz drugog grada,tako da i ja isto moram da lazem,samo shto su kod mene josh stroziji i nego kod tebe,kad kazem stroziji mislim pritom na to,da mi ne daju do pet ujutru da budem nikad vec uvek do tri,moooozda pola cetiri. I sad ce neko reci,pa dobro,nisi vishe mala,reci im da cesh izlaziti dokle hocesh i gotovo,ali ***,to je moja shugava poslushnost z:hm: i onda je samim tim teze,jer uvek moram da mislim, '' jao,pa kako ja da dodjem i koliko dugo da ostanem sa njim a da bude dovoljno,a opet kako dase vraim tad kad oni hoce..'' a meni je i osam sati sa njim premalo...moram tamo doci onda u sest,ili ranije izgleda,i onda napraviti neku kombinaciju,a njima je opet to sumnjivo '' gde ti idesh tako rano i zashto se odatle vracash tako kasno..'' itd. nije easy,ali ***,vi ste bar u istom delu grada...da ja imam kola drugachija bi pricha bila,samo pola sata,ali nemam. Ne morash ludeti,ima dve alternative- da ima kazes,ili da smislish bolji nachin da lazesh,bolje trikove,da im vishe ne bude tako sumnjivo.

Poslednja izmena:
Ne paranoisi vise i vrati se u ljisovsko leglo harmonije. :[

I ti si furala sa tetoviranim blek metal muzicarem? Pa tako mi i izgledas.

@topik
On je jedini muski s kojim si dosad spavala i kroz glavu ti prolaze ideje da se udas za njega i ako ne lipce u medjuvremenu od prekomerne kolicine heroina na taj nacin on i ostane jedini s kojim si spavala u zivotu? :|

Hmmm....slicnu situaciju sa roditeljima....

Aw, mrzim ovakve situacije, jer i sam i ja do skoro imala istu.
Moji nisu znali za vezu, jer meni inače JESU strogi matori, blah, blah, blah.
Koliko vidim, svi su ti rekli da im kažeš, so...
Mislim da bi trebalo.
Ako već ne bi bio problem, ne znam što si krila to na prvom mestu, ali to je nebitno.
Reci, be a woman. :mrgreen:

Što bi rekla Lepa Lukić- gore glavu sele,jedan prođe drugi dođe...
Mislim da su upravu,ne trebaš da se zadržiš na jednom i to seljaku,gledaj malo u budućnost...Šta ako na studijama se uhvatiš za Miškovićevog unuka...
Doduše ja tražim da nađem negde njegovu unuku da se uhvatim...z:mrgreen:

zbog ovakvih razmisljanja dodje mi da napustim srednju i da ostanem sa osnovnom! Uceni pljuju neucene i gori su od malogradjana i to me strasno izludjuje! prava istina je da su uceni ljudi najveci sljam koje su drugi u osnovnoj maltretirali i sada kad dodju do faksa oni druge terorisu zbog svojih fustracija!

Ma opusti se,reci matorcima necu se udati za njega sta se brinete dovoljno sam zrela i covek nije ono sto izgleda! Decko mrzi narkomane i ostale cobane i zivi miran i pristojan zivot! Mada nemas sta da govoris roditeljima sta je on,samo reci imam decka i idem da se vidim sa njim!

Лепо сам ја рекао да је љубав непотребно срање које треба одбацити. Батали дечка, одрасла си особа требала би да имаш своју идеологију и ставове које заступаш и за које се бориш, а према љубавним емоцијама се понашај потпуно нихилистички.

Брате, мало га претера... Слажем се да треба имати ставове, али ипак не треба потпуно занемарити емоције, *** неће машину од себе правити...

@topik

On nije pajdoman, cak i ne pusi.
Nije poenta u tome.
Ja njima mogu da kazem i ne mogu nista da mi zabrane.
Ali znam da se on njima nece svideti i da ce mi mama popiti mozak pricama kakav je on i kako nije za mene.
To me uzasava.
Samo kad bi mogla da prihvati moj izbor i cuti.
Sve bih dala kada bih mogla samo da kazem : "Imam decka i idem da se vidim sa njim."
Ali ne, ja moram da podnesem izvestaj o tome ko je, sta radi, gde zivi....

Лепо сам ја рекао да је љубав непотребно срање које треба одбацити. Батали дечка, одрасла си особа требала би да имаш своју идеологију и ставове које заступаш и за које се бориш, а према љубавним емоцијама се понашај потпуно нихилистички.

ti si decko emotivni degenerik i mnogo se pros.eravas :roll: vidjao sam raznih bolida po net-u al' ti si pri samom vrhu :zskace:

ako se slazes samnom lupi glavom jednom u space a ako se ne slazes dvaput udari isto glavom u space na tastaturi ;)

Moj najveci problem je taj pritisak od strane mame.
Da, ona meni zeli samo najbolje, ali kada nesto njoj nije po volji onda ni ja vise nisam sigurna u svoje odluke i postupke.
Toga moram da se otarasim i sve ce mi biti lakse.

onda jednostavno poricaj sa kevom
ako voli da se petlja sad,petljace se i kasnije,kod mnogo vaznijih stvari
reci joj da ste je dobro vaspitali,da se drzis svega sto su te naucili,ali da vise nisi mala,da znas sama da odlucujes,i ako se desi da pogresis,tvoja greska,iz nje ces samo nauciti
i reci kako su te naucili da ne osudjujes ljude pre nego sto ih dobro upoznas(msm,meni su to moji pricali,msm da svi roditelji to pricaju,i to je jedna od najpametnijih stvari kojima su mene moji naucili)),pa da ne treba oni to da rade sa tvojim deckom itd
znaci,moras sada da se izboris,inace ce se njena senka nadnositi nad tobom ceo zivot.....

Moj najveci problem je taj pritisak od strane mame.
Da, ona meni zeli samo najbolje, ali kada nesto njoj nije po volji onda ni ja vise nisam sigurna u svoje odluke i postupke.
Toga moram da se otarasim i sve ce mi biti lakse.

Ah, zvuchi mi savrsheno poznato. Nijedna devojka nije dovoljno dobra za njihovog prvenca. Samo iskuliraj, nemoj da slushash (kad moja keva krene tako neshto ja uglavnom izadjem iz sobe, jer ne zhelim to da slusham) ili ako ne mozhesh, poprichaj s njom i kazhi joj da prestane da ke.nja i da ti sa svojih 18 godina savrsheno dobro umesh da procenish. Na kraju krajeva, reci da ne mora da znachi da tjesh da se udash za njega (mada se takve stvari nikad ne znaju) i da ti sjashe s ku.rca (ne nuzhno tim rechima xD).

Back