Latinoamerichka

Tvoj momak je sin ljubavnice moga muža.....
E ja ovde ništa ne kapiram....
Je l ovo greška u prevodu? Ko je kome tu rod?:confused:
ovako nekako
pazi kad je rech o jadnom incestu...ako je njen momam sin ljubavnice njenog muza...a posle ona kaze da joj gospodja ne verdja majku...znachi da je ljubavnica i njena majka...a samim tim su ona i njen momak brat i sestra... :sad2:
da, da, to je fora
mada, ne poznajem seriju pa je moguce i da je greska u prevodu u pitanju... ali mozda i nije greska u prevodu :lol:

Ujutro prilazi kompu,i srecan otvara krstu:)
Cekaju ga 2 obavestenja.:)
Otvara srecan:)
:eek::eek:

Ko bi rekao da su bas njih dve na listi prijatelja?:sad2:

Uzima stapove i odlazi na pecanje....:lol:
:hvala:

dok natachinje rovca na udicu, ne prestaje da misli o slici u poruci.
kolke sise !
mmmmm
rovac se ne da.

vraca mu se text poruke - izvini, lice mi se ne vidi najbolje, crkla nam jedna faza pa je svetlo lose, ali nadam se da mi verujes da sam prelepa ...

Umoran forumash se dovukao u svoj topli dom, namshten po njegovom momachkom ukusu...
Previshe je mrzovoljan da bi jeo.
Upalio je tv.
Ugasio ga.
Pogledao kroz prozor.
Osmehnuo se nezno na svog cetvorotockasha.
(malo mu se i digao)
Pogledao je u laptop.
(josh malo mu se podigao)

otvorio je svoj omiljeni pdf LJIS

4 obavestenja....
1 privatna poruka posetilaca...

siroko se osmehnuo...

vi nastavite, a ja cu se vratim posle ....

:heart:

procitao je prvo obavestenje.. "Ovaj prekršaj, vredan 3 poen(a), može rezultovati ograničenjem pristupa sve dok ne istekne. Ozbiljni prekršaji nikada ne ističu.
Forum Krstarice"
u drugom je pisalo isto, i u trecem je pisalo isto, u cetvrtom je stojalo da je dobio ban na dve nedelje zbog navodnog vredjanja moderatora... a privatna poruka je bila od njegove najomiljenije forumasice, u poruci je stojalo da cu mu ona ipak dati svoju ribicu zato sto smatra da je on jedno "vanserijsko cudo" u krevetu, seks masina, "najmastovitiji muskarac". zato sto je dobio ban on naravno nije ni stigao da procita sve to. tako iznerviran dobija nervni slom i donosi odluku da ce izvrsiti samobuistvo zato sto ne moze da udje na forum krstarice. posto je umoran nema snage za pravljenje omce pa odlucuje da skoci kroz terasu. zalece se, preskace ogradu na terasi i kroz 5 stotinki pada na travnjak, zaboravio je da zivi na prizemlju. komsije zovu hitnu pomoc, forumas je polomio levu nogu, na srecu sa trecom nogom je sve u redu pa se u ambulantnim kolima raduje zbog toga i nada se kako ce kresnuti neku medicinsku sestru. sve to nakon sto objasnio bolnicarima da nije pokusao da se ubije vec je vezbao skok u dalj, bio je srecan sto ga ne vode u lazu lazarevica...
u bolnici je kresnuo glavnu sestru i nekoliko medicinskih sestara, tek svrsenih srednjoskolki. nije se puno mucio oko njih, bio je lezao na ledja dok su ga one jahale, bile su to njegove najsrecnije nedelje u zivotu... forum je zaboravio nakon sto je izasao iz bolnice, posvetio se skokovima u dalj.

procitao je prvo obavestenje.. "Ovaj prekršaj, vredan 3 poen(a), može rezultovati ograničenjem pristupa sve dok ne istekne. Ozbiljni prekršaji nikada ne ističu.
Forum Krstarice"
u drugom je pisalo isto, i u trecem je pisalo isto, u cetvrtom je stojalo da je dobio ban na dve nedelje zbog navodnog vredjanja moderatora... a privatna poruka je bila od njegove najomiljenije forumasice, u poruci je stojalo da cu mu ona ipak dati svoju ribicu zato sto smatra da je on jedno "vanserijsko cudo" u krevetu, seks masina, "najmastovitiji muskarac". zato sto je dobio ban on naravno nije ni stigao da procita sve to. tako iznerviran dobija nervni slom i donosi odluku da ce izvrsiti samobuistvo zato sto ne moze da udje na forum krstarice. posto je umoran nema snage za pravljenje omce pa odlucuje da skoci kroz terasu. zalece se, preskace ogradu na terasi i kroz 5 stotinki pada na travnjak, zaboravio je da zivi na prizemlju. komsije zovu hitnu pomoc, forumas je polomio levu nogu, na srecu sa trecom nogom je sve u redu pa se u ambulantnim kolima raduje zbog toga i nada se kako ce kresnuti neku medicinsku sestru. sve to nakon sto objasnio bolnicarima da nije pokusao da se ubije vec je vezbao skok u dalj, bio je srecan sto ga ne vode u lazu lazarevica...
u bolnici je kresnuo glavnu sestru i nekoliko medicinskih sestara, tek svrsenih srednjoskolki. nije se puno mucio oko njih, bio je lezao na ledja dok su ga one jahale, bile su to njegove najsrecnije nedelje u zivotu... forum je zaboravio nakon sto je izasao iz bolnice, posvetio se skokovima u dalj.

dugujem bonu - odlicno

Umoran forumash se dovukao u svoj topli dom, namshten po njegovom momachkom ukusu...
Previshe je mrzovoljan da bi jeo.
Upalio je tv.
Ugasio ga.
Pogledao kroz prozor.
Osmehnuo se nezno na svog cetvorotockasha.
(malo mu se i digao)
Pogledao je u laptop.
(josh malo mu se podigao)

otvorio je svoj omiljeni pdf LJIS

4 obavestenja....
1 privatna poruka posetilaca...

siroko se osmehnuo...

vi nastavite, a ja cu se vratim posle ....

Ajme, hahahahaah ... mala .. :zcepanje::zcepanje::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

... Onda je otvorio temu Slike forumaša i malo dr.kao...:tajna:
...da malo je drkao svoje anushche, osetijo je blago peckanje u predelu izmedju moshnica i rektuma, uzeo ogledalo da bi proverijo o chemu se radi...
...savijo se potpuno go na sred svoje lusterom osvetljene sobe i razgledao neko vreme taj predeo...
...nije nashao nishta neobichno, zato je gledao josh kako bi bijo siguran da je sve u redu, nashao je uraslu dlaku...
...xaxaxax, grohotom se nasmejao i sa osmehom na licu prishao svom laptopu, na kojem je imao shta i da vidi, njegova omiljena mooderatorka ga je gledala preko skajpa koji je bijo zaboravijo da iskljuchi...:(
...kakav prizor, ali i ona je oponashala shashavog forumasha drkajutji svoje nabreklo anushche...:rumenko:
...postali su jedno...:heart:

najava za sledeću epizodu :

u svojoj blještavoj devojačkoj sobi, praćena pogledima breda pita sa postera, forumašica proba svoj novi vonder-bra.
moderatorka je uploadovala snimak.
kosultuje se sa nekim hakerima.
druga forumašica prepoznaje glavnog junaka kao svog pionirskog predvodnika iz osnovne škole.
duguje joj poljubac sa mature, nikada mu nije oprostila.
reši da ga zavede i raskrinka na forumu.

za to vreme, forumaš čisti belu ribu da je prži u dubokom ulju.

a zajedničko učenje...? :per:
ce da bude sredjeno :zper:
nedugo zatim, stize mu josh jedna poruka od "forumashice" sa potvrdnim odgovorom...i njenim brojem telefona...na shta mu se digao josh vishe...mislio je da ce eksplodirati...tako srecan odlazi u kupatilo da malo prosheta machora...misleci na susret s njom... :hahaha:

nalaze se u kaficu ...upoznaju, sedaju, on narucuje pivo krigla pola litre (da ispadne baja) on capucino sa malinama i slagom (da ispadne fensi zenskica) ..caskaju jedno sat vremena ...onda on pocinje: znas bas mi je drago sto smo se videli bas si slatka devojka i bas mi je lepo da pricam sa tobom, vidi se da si komunikativna i pametna...opalsna mala i namiguje...nego trazio sam onu knjigu nemam je al rece mi stric da ima on donece mi danas...ajmo kod mene da ga sacekamo pa da je uzmes :zper:
ona se kao stidiljo nasmeja zahvali na komplimentima i prihvati ponudu

dee sad ide deo o zajednickom ucenju :zper::zcepanje:

stigli su u stan, sedaju, on je nudi picem ona pristaje na vermut (prava damica to pije fafa) on uzima vinjak (vinjak posle piva...to piju prave baje) ... u jednom momentu on prilazi njoj govori joj da ima prelepe oci i poljubi je...ona uzvraca...krece vatanje...taman da se poskidaju i da mi forumasi osladimo brke prekinu ih zvono na vratima...baja forumas nevoljno ustaje i otvara...stigo stric sa knjigom...ulazi i zabezekne se kada shvati da na kaucu poluizdrpana sedi njegova verenica :eek:
baja forumas ga predstvalja kao svog strica nesvestan da je upravo zamalo poebao strinu :mrgreen:
striko voli piletinu :zper:

nastavak sledi :lol:

digao mu se dok je vadio utrobu tek upecanoj i rasporenoj ribi.
ručao je punjenu ribu.

forumašica je napravila masku za lice od pavlake i krastavca.
ručala je salatu od pavlake i krastavca.

moderatorka je postavila video na
www.očuvanagospoda.net
smeška se dok ispija šumeći kalcijum.

digao mu se dok je vadio utrobu tek upecanoj i rasporenoj ribi.
ručao je punjenu ribu.

forumašica je napravila masku za lice od pavlake i krastavca.
ručala je salatu od pavlake i krastavca.

moderatorka je postavila video na
www.očuvanagospoda.net
smeška se dok ispija šumeći kalcijum.

Moderatorke piju gvožđe i vitamin B zarad kvaliteta malja i dobre krvne slike...

Elem...epizoda br. 6:
Oko 11h nadrndana, raščupana moderatorka izroni ispod jorgana sa Vini Puom. U pet je iz najslađeg sna probudio komšija (rešio čovek da pobegne od žene-zvocalice i ode na pecanje al mu auto otkazao poslušnost). Bosonoga i namrgođena vuče se u kuhinju, mračnim pogledom snima gomilu neopranih sudova u sudoper, ispija duplu ness sa malo mleka, čime povećava postojeću mučninu, i kači se na net. Jedanaest privatnih poruka, tri-kukumavčenje na drugog korisnika, dve-pretnje, četiri ljubavne izjave i jedna bračna ponuda. I dalje je neraspoložena. Lista postojeće teme: Da li ste se sexali na pijačnoj tezgi?, Koliko puta možete da kinete tokom sexa?, Koga zamišljate u misionarskoj pozi, mamu ili tatu?.....Čita dubokomisaone odgovore na još dubokomisaonije teme i po ko zna koji put pita se "Da li da se ubijem ili da nešto doručkujem'".....:roll:

Iznenada na ekranu se otvara prozorče: "Imate novu privatnu poruku". E u peršun, ne može čovek ni da bude suicidan na miru!....Ali umesto molbe, žalbe, kletve pp sadrži samo jednu rečenicu "Sviđa mi se tvoja pidžama na tufne..". :eek: Kako on zna da ja nosim tufnastu pidžamu, pita se zblanjena Modla... I ko bi mogao biti autor misteriozne poruke? Nick joj je nepoznat. Ima svega 10ak postova, uglavnom na Svaštari...Hm....da se neki koleZa moderator ne zafrkava. Možda je prvi april? Ne, nije. Možda mi je rođendan? Ne, nije ni to. Ko bi mogao biti. Za pomoć se obraća supermoderatorki. Prosleđuje joj pp. U raspravu se uključuju još dve koleginice. Lete p-ovi. Teorija zavere se raspaljuje. U žaru filozofske rasprave "Ko na forumu najviše koristi upitne rečenice?" stiže pp od misterioznog korisnika "Izvini, pogrešio sam. Pp je bio namenjen nekom drugom al sam greškom poslao tebi. Još jednom se izvinjavam"......

Piiiiiiip.....:confused:
:mrgreen:

Back