Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadjaa:Da li neko zna mozda gde se u Beogradu nalazi neka DOBRA skola latino plesa za odrasle....![]()
![]()
Nadjaa:Ha ha ha eee bas ti hvala na ovom iscrpnom odgovoru....car-ica si!!! Pa sad potrudicu se i ovako...hahah al nesto ne ide bas...
?:ides u ruski dom koja si ti? ja sam ona luda mozda si me primetila.
pa to za momka i dobro i lose...onda je mozd anezgodno da startujes nekog drugog da igrate ako se zazelis promene... ne znam
ticia:click, a da ti nauchish par (ras)koraka pa da te vidimo na delu, bilo sa mnom, bilo s Jagodicom? :wink:
?:znam adama on sa mnom ne igra jer sam negativna salim se nije do kraja bas tako.
je l znas terezu
pa sad sam neki visoki nivo al igrala sam na nizim grupama ja sma tamo jedno 4-5 godina.....ali ne znam da li bas igram neshto
?:Nadjaa:Ha ha ha eee bas ti hvala na ovom iscrpnom odgovoru....car-ica si!!! Pa sad potrudicu se i ovako...hahah al nesto ne ide bas...
ovako ovo su ti noge.... \ /
\ /.......\ /......\ /
1, 2............. 3 .............4
crveno ti je na koju nogu gazis...samo sto je ovaj 3 iza prve noge, korak ide iza.ovako
\
/
snoshaj efendija:// ... //... //... //
A ovo je vlasko kolo...
ticia:?:znam adama on sa mnom ne igra jer sam negativna salim se nije do kraja bas tako.
je l znas terezu
pa sad sam neki visoki nivo al igrala sam na nizim grupama ja sma tamo jedno 4-5 godina.....ali ne znam da li bas igram neshto
znam Terezu, Kseniju, Elizabetu...
bila sam sinoc u Radovicu...savrshenoooo![]()
ticia:ja sam ipak tamo bila pre 3 godine.
pitaj Slavka je l' i on tako nauchio da igra, mislim sa nekom "gospodaricom noci" :wink: mozda se bolje igra pod svetloshcu crvenih fenjera :wink:![]()
clay_j:?, da nisi sinoc igrala u sansetu?