Латино серије

Mimi95

Legenda
Moderator
Poruka
50.858
Верујем да је скоро свако од вас погледао макар једну епизоду било које латино серије.
Занима ме које серије сте гледали и која вам је била најдража.
Ја сам их доста гледао док су биле популарне(углавном мексичке),али ниједну не бих могао да издвојим као омиљену.

Naravno da se gledalo. Na TV-u mi je tada sve bilo zanimljivo, realno, od ranog jutra!
Zapravo, skoro sam na netu našla La Usurpadora (Zlobnica) i pokušala da gledam ponovo jer mi je ujedno bila omiljena.
Pesma mi se dopadala toliko da sam je kako čujem zapisala na poslednjim blanko stranicama Gradinara. Hemijskom olovkom! :poludeo:
Verovala sam da je glumica srpskog porekla, kad ono sad vidim da je hrvatskog.
Imam kolekcije sličica Kasandre i Ljovisne... a gledala sam redom, pa skoro sve.
I Rubi mi je bila super.

Naravno da se gledalo. Na TV-u mi je tada sve bilo zanimljivo, realno, od ranog jutra!
Zapravo, skoro sam na netu našla La Usurpadora (Zlobnica) i pokušala da gledam ponovo jer mi je ujedno bila omiljena.
Pesma mi se dopadala toliko da sam je kako čujem zapisala na poslednjim blanko stranicama Gradinara. Hemijskom olovkom! :poludeo:
Verovala sam da je glumica srpskog porekla, kad ono sad vidim da je hrvatskog.
Imam kolekcije sličica Kasandre i Ljovisne... a gledala sam redom, pa skoro sve.
I Rubi mi je bila super.
И мени је Руби била супер,био сам јако мали када се емитовала.Ових старијих се не сећам.
Odlicna serija sa primesama krimi-drame...
Nije klasicna sapunica...

Да,доста добра серија.

Back