Late-night talk shows

Redmond

Elita
Poruka
17.760
Dakle format emisije u kome voditelj nameće teme humorističnog karaktera i upušta se u spontanu konverzaciju sa gostima, najčešće slavnim ličnostima. Neke od najpoznatijih su one sa Dejvidom Letermanom, Džonatan Rosom, Konan O'Brajenom, Grejem Nortonom... kod nas trenutno "Veče sa Ivanom Ivanovićem" 😒. Pratite li neku? Koje su vam omiljene? Kačite ovde neke vama posebno drage i smešne momente (ili čitave epizode) iz tih emisija.

Npr. Graham Norton Show... najbolji segment emisije je sigurno crvena stolica

jel to ona epizoda kad dep prica kako ga je igi pop opako spickao uzivo kad ga je pitao da li za autogram ili tako nesto...?:)

nisam neki adikt o tim emisijama, znam da me jedno vreme bas ono zabavljao Dzejms Kordin s njegovim Carpool Karaoke
Nije, bila je kasnije.

Retko gledam cele emisije, obicno gledam klipove na youtube.
Zanimljiv mi je Trevor Noah, Bill Maher, Norton je dobar.

Нисам љубитељ оваквог формата и не налазим га спонтаним, већ усиљеним, неинтересантним и тривијалним. Гледати Ивановића како трипује да је много битан и интересантан док копира америчке труле форе је стварно безвезе. Мали својим понашањем баца на агресију, а то није добро. За разлику од Ивановића који умишља да је нека каубојска величина смишљајући своје глупости сам и дичећи се њима као највећи комплексаш у свемиру, имам утисак да Кесић тртља шта му сервирају без да је о томе имало промислио. Мени је то страшно тужно и непријатно за гледање. Обавезно доживим трансфер блама и питам се да ли је могуће да је толико наиван. Делује тако као неко теле. Не мислим да је безобразан у тој мери као Ивановић, мада нисам гледала годинама шта је ново Кесић лупетао, можда се то и променило, само ценим да је више глуп него што је безобразан, док је код Ивановића обрнут случај, његов безобразлук је немерљив.

Нисам љубитељ оваквог формата и не налазим га спонтаним, већ усиљеним, неинтересантним и тривијалним. Гледати Ивановића како трипује да је много битан и интересантан док копира америчке труле форе је стварно безвезе. Мали својим понашањем баца на агресију, а то није добро. За разлику од Ивановића који умишља да је нека каубојска величина смишљајући своје глупости сам и дичећи се њима као највећи комплексаш у свемиру, имам утисак да Кесић тртља шта му сервирају без да је о томе имало промислио. Мени је то страшно тужно и непријатно за гледање. Обавезно доживим трансфер блама и питам се да ли је могуће да је толико наиван. Делује тако као неко теле. Не мислим да је безобразан у тој мери као Ивановић, мада нисам гледала годинама шта је ново Кесић лупетао, можда се то и променило, само ценим да је више глуп него што је безобразан, док је код Ивановића обрнут случај, његов безобразлук је немерљив.
Pogledaj neku stranu emisiju, ovi naši su ipak paceri u poređenju sa njima

Back