gost 236692
Zainteresovan član
- Poruka
- 371
U kojim ordinacijama rade lasersku popravku zuba? nigde nisam mogao da pronađem iako se sećam da je bio neki kupon pre par meseci za neku ordinaciju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto ne ides da normalno popravljas zube?Jel ima negde u Beogradu popravka zuba laserom?
Ne mogu da nadjem. Nasao sam jednu u Nisu I dve u NSu.
Pitam samo informativno. Inace sam bio. Ne mogu da cekam da mi neko ovde kaze da li zna negde.Sto ne ides da normalno popravljas zube?
Ma dobro, naci ces vec gde i kako.Pitam samo informativno. Inace sam bio. Ne mogu da cekam da mi neko ovde kaze da li zna negde.Inace, zasto laserom nije normalno ako postoji u svetu?
![]()
Ma ako ima - ima. Ns I nis imaju bg da nema je malo cudno. Meni zanimljivo kao nesto novo jednom da probam. Ovde neke stvari puno kasne u odnosu na svet tako da me ne cudi. Malo modernizacije nije na odmet.Ma dobro, naci ces vec gde i kako.![]()
Cini ti se da se u Srbiji kasni.Ja sam sad ovde prvi put od tebe culaMa ako ima - ima. Ns I nis imaju bg da nema je malo cudno. Meni zanimljivo kao nesto novo jednom da probam. Ovde neke stvari puno kasne u odnosu na svet tako da me ne cudi. Malo modernizacije nije na odmet.![]()
Poštovani, da li možete reći kako se zove ordinacija u Novom Sadu koja laserom popravlja zube?Jel ima negde u Beogradu popravka zuba laserom?
Ne mogu da nadjem. Nasao sam jednu u Nisu I dve u NSu.
Izvinite, ja stvarno ne mogu da se setim. Ne mogu da nadjem. Ja nisam u NS nego u BG. Ovo sam negde našao da li na internetu ili negde na instagramu ako mi je slučajno ispalo kao reklama ja stvarno sad ne znam gde.Poštovani, da li možete reći kako se zove ordinacija u Novom Sadu koja laserom popravlja zube?