Laserska epilacija kod muskaraca

msatm4

Početnik
Poruka
5
Zanima me koji je vid koze i boja dlacica najbolji za tretman za lasersku depilaciju,htio bi da odradim noge,i koliko otprilike treba tretmana za to?
Isto koliko je cijena otprilike i ako je vec neko probao zelio bih preporuke naravno od muskaraca a mogu i zene ako u salonima gdje su radile depilacije primaju i musku populaciju :)
Isto tako jel moguce odraditi lice,odnosno bradu,brkove i izmedzu obrva iako one "fakticki" jos rastu,imam 21 godinu?
Koristeci ovu metodu dali moze doci do nekih nezeljenih efekata?

Mozda je odgovor zakasneo, ali moguce je da jos nekog interesuje.
Kod laserske depilacije i kod IPL (koga cesto nazivaju laserska depilacija) je dobro raditi sa tamnijim dlakama na svetlijoj kozi.
Uredjaji novije generacije mogu da uklanjaju i svetle dlake.

Koliko tretmana mnogo zavisi od osobe do osobe. U principu bi 3-4 tretmana sa dobrim uredjajem bili dovoljni. U vecini slucajeva se već posle 1 tretmana uklanja 90% dlaka. Uklanjanje zavisi i od faze rasta dlake. Imas i puno linkova na internetu ako trazis sa "laser hair removal"
Ako se radi sa losim uredjajem mozes imati gubitak pigmentacije, koji je prolazan ali ruzno izgleda. Najrizicnije je kod osoba koje imaju tamnu kozu.
Pre depilacije bi trebao pitati koliko tretmana obicno traje, zatražiti test u oblasti koju planiras da tretiras i pitaj koji uredjaj imaju. Dobro je da je uredjaj atestiran u sad ili eu.

Posle vise godina je moguće da dlake ponovo porastu ali ni blizu onoga kakve su nekada bile

Zanima me koji je vid koze i boja dlacica najbolji za tretman za lasersku depilaciju,htio bi da odradim noge,i koliko otprilike treba tretmana za to?
Isto koliko je cijena otprilike i ako je vec neko probao zelio bih preporuke naravno od muskaraca a mogu i zene ako u salonima gdje su radile depilacije primaju i musku populaciju :)
Isto tako jel moguce odraditi lice,odnosno bradu,brkove i izmedzu obrva iako one "fakticki" jos rastu,imam 21 godinu?
Koristeci ovu metodu dali moze doci do nekih nezeljenih efekata?

Back