Fiamma Iskusan Poruka 6.964 23.10.2010. u 22:53 - Ласцивни текстови песама / спотови #1 Шта мислите о овом ''жанру''?
Mistery_girl Ističe se Poruka 2.522 23.10.2010. u 23:17 - Ласцивни текстови песама / спотови #2 Fiamma: Шта мислите о овом ''жанру''? Kliknite za proširenje... Ako je to ona pesma na koju mislim da jeste, onda . Tekst je ocajan, iritira mozak i nije mi jasno kako neko moze ovo da napise, a jos manje da peva.
Fiamma: Шта мислите о овом ''жанру''? Kliknite za proširenje... Ako je to ona pesma na koju mislim da jeste, onda . Tekst je ocajan, iritira mozak i nije mi jasno kako neko moze ovo da napise, a jos manje da peva.
Brajan Koen Buduća legenda Poruka 39.719 24.10.2010. u 00:11 - Ласцивни текстови песама / спотови #3 " Hajde da se drogiramo da nam oči sjaje " **** bi Jelenu Mrkić i sve te cure u spotu i ako ne slušam, jer još nisam uključio zvučnike
" Hajde da se drogiramo da nam oči sjaje " **** bi Jelenu Mrkić i sve te cure u spotu i ako ne slušam, jer još nisam uključio zvučnike