Las Vegas Montesito

Gledao sam neke epizode i na prvoj i na pinku (dok je islo ranije) ali nisam shvatio poentu serije. Cudno mi deluje da u svakoj epizodi imaju nekog poznatog gosta za koga pola Srbije ne zna da postoji a oni se lome oko njega i najbolji su prijatelji. zanimljiva je za americko trziste ali ne i za nas. Mozda im je utrapljena kao skart pa da ne propada u magacinu oni je pustili.

Gledao sam neke epizode i na prvoj i na pinku (dok je islo ranije) ali nisam shvatio poentu serije. Cudno mi deluje da u svakoj epizodi imaju nekog poznatog gosta za koga pola Srbije ne zna da postoji a oni se lome oko njega i najbolji su prijatelji. zanimljiva je za americko trziste ali ne i za nas. Mozda im je utrapljena kao skart pa da ne propada u magacinu oni je pustili.

dobra je jako serija ja sam svatio poentu serije

та серија показује како у великим казина обезбеђење ради

Moras da priznas da malo i preteruju sa sposobnostima glavnih likova. Moze da prodje u odredjenoj meri ali sve ima granicu.
Pre dan ili dva sam gledao reprizu i covek odmah pogodio da je etiketa na vinskoj flasi falsifikat bez opreme i pazljivijeg gledanja.
Iskreno nije neka serija ali je bar originalna na TV-u kod nas.

Back