LARP

Zefirra

Iskusan
Poruka
6.123
DSCF2591Medium.jpg

...u sustini je fantasy role play koji je malo izasao iz kucnih okvira...
...njbolje je sto je prakticno besplatan , sem sto cete morati da osmislite vase originalne kostime i platite prevoz ako se ide na neki kamp...
...ako vam se svidja i zelite da saznate nesto vise idite na...

http://www.tolkien.co.yu/viewtopic.php?t=2185&postdays=0&postorder=asc&start=0

i obratite se strucnjacima za larp...:)

...ako vas interesuje sta je ovo idite na gore navedeni link...pa ce vam se samo kasti...

...mariju sve deluje kao orgije...bice da mu nesto nedostaje pa mu se svuda pricinjava sex...

...uh...to je dobro zezanje...
...a ima i svoja pravila...bice kamp na bukulji valjda 2 dana...i tamo cemo da se zezamo ,
DM ce da nam kroji pricu a mi cemo da igramo svoje uloge...:)

sta ti je ovo bijelo momku na ruci, ko da si nesto prepravljala....
A sto ne setate kroz kalemejdak ko svi normalni momak i djevokla?

...******* sta ima da se prica dalje sa smorovima kao sto ste vi...
...zaista mi zivot nebi ispunjavalo da samo jedem,radim,setam,sexam se,gledam TV,i izlazim na zurke napijem se pa se opet sexam...bleah...
...***** takav zivot , ja bih ipak probala sve i svasta u zivotu...pa i Larp...iz zezanja...
...i zene , i Wow , i Bungee , i planinarenje i razne i vise blesave stvari...

labo:
sta ti je ovo bijelo momku na ruci, ko da si nesto prepravljala....
A sto ne setate kroz kalemejdak ko svi normalni momak i djevokla?

Nije prepravljala nista na fotografiji nego je expozicija bila duza. Nestasko je vitlao onim kartonskim cekicem koji se vidi na prethodnim fotkama. Zato deluje razmazano.

Prilozi

• u *****.JPG
    u *****.JPG
    27,8 KB · Pregleda: 13
podrzavm ovakav vid zezanja :)
cudi me da ima dovoljno ljudi za to O.o

aaaaaaaaaaaa
sve samo ne tolkin/krcma :s
tako je spor forum
ima da se ubijem dok prelistam 12 strana

LARP je kao snimanje filma ali svako ima slobodu da menja scenario usput, naravno ima pravila tek da neko neumisli da je super heroj i treba imati malo maste i ljubavi za fantazi tematiku.

2 Bufla
na tolkinu pogledaj str 7 8 9 i 10, znam da je uzas sporo ali slikice su vredne gledanja a txt citanja.
Larp nisu samo kostimi ili samo makljanje Larp oruzijem, kad se odvijaju visednevni dogadjaji odigra se i avantura, kao frp i naravno bez zmajeva i slicnog. Dok se neproba nemoze se totalno razumeti, ja sam prosle godine bio u Hrvackoj 4 dana, neopisivo je.

mi se okupljamo otprilike svake druge nedelje jedan dan ponekad na kafu ponekad pivo i rostilj ili trenazne borbe, nekad sa kostimima nekad ne i svaki put je extra zezanje, 18.-20. maja na Bukulji kod Arandjelovca ce biti LARP kamp, relativno blizu, bez velikih rashoda i neradni dani.
Svi su dobrodosli.

Back