neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
Oni qoji imaju veliqe qite imaju i tu prednost da mogu da popushe sami sebi i mogu da pushe do mile volje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni qoji imaju veliqe qite imaju i tu prednost da mogu da popushe sami sebi i mogu da pushe do mile volje.
E ozbiljno, kakvih sam ja tek imao problema, jednom me savatali ******... -.-
E ozbiljno, kakvih sam ja tek imao problema, jednom me savatali ******... -.-
Stvaaarno? Pričaj nam o svom problemu...pažljivo slušamo.....![]()
a gde su te vatali???
могу да кажем да нема толико зависти колико сам мислио (али прија кад те по школи зову разним великим именима)1. zavist onih koji nemaju veliki
Слободно !2. posmatraju te iskljucivo kao seksualni objekat
Нема никакве спрдачине3. predmet si sprdacine u skoli, na casovima fizickog, na plazi...
зато и не носим боксерице, али и кроз ове обичне се виде .4. vidi se i kad si obucen(probija se kroz garderobu), zamislite kad vam se tako vidi na poslovnom sastanku...
нисам приметио5. tokom odrastanja tvoji roditelji i rodbina primete tvoju velicinu(a to je mnogo neprijatno!), pogotovo zbog zenskog dela familije(mama, sestra)
Немам искуства али ће анални и фул орални секс бити тешко изводљив, као и вагинални (за већину дјевојчица мојег годишта 92")6. razni tehnicki problemi analni, oralni seks je otezan, kad hocete da kakite penis dodiruje solju(fujjj) itd.