milosmanijak
Početnik
- Poruka
- 43
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako mislis?Od secifikacija bitno je da znas da ne lebem.
(*nema leba bez motike)
Mo\e na tom Unity...
Нов или полован ? Тешко можеш имати конфорну тастатуру за 100.000. Што не узмеш неки полован Тhinkpad, тастатуре су им одличне.Ovako trazim laptop za programiranje unity visual studio .... koji je najbolji do 100000 i da li je bitna graficka kartica za to? Sta je sve bitno od secifikacija
Не би приметио разлику у програмирању. Asus tuf je тежи лаптоп ако ти значи. Није лош, само пошто је гејмерски, тежи је. Процесор је прејак за твоје потребе, то би ти брзо појело батерију. Овај други модел је са слабим екраном и слабом тастатуром.
pa dobro mogu ja da ga prikacim na punjac pa nek radi. Tezina mi nije bitna .jel bi sve radilo okej za programiranje?Нов или полован ? Тешко можеш имати конфорну тастатуру за 100.000. Што не узмеш неки полован Тhinkpad, тастатуре су им одличне.
Не би приметио разлику у програмирању. Asus tuf je тежи лаптоп ако ти значи. Није лош, само пошто је гејмерски, тежи је. Процесор је прејак за твоје потребе, то би ти брзо појело батерију. Овај други модел је са слабим екраном и слабом тастатуром.
Ипак би Lenovo Legion ако хоћеш конфорну тастатуру, ја бих избегао Asus.pa dobro mogu ja da ga prikacim na punjac pa nek radi. Tezina mi nije bitna .jel bi sve radilo okej za programiranje?
može, al ti kao treba da programiraš?Laptop moze i za igrice da se koristi bas je super
pa prikacicu ga na punjac msm o ono necu stalno da mi laptop bude u sobi nego npr odem u dnevnu i mogu da ga nosim svudgde krenem a svuda gde budem koristio bice uticnica tako da mi odgovaramože, al ti kao treba da programiraš?
Ili ćeš da ga koristiš kao onaj bez grafike? ako pokreneš grafiku, to srče bateriju na maks, pa ćeš ga
verovatno koristiti kao desktop ČP
Батерију треба пунити до 80-90%. И празнити до 40%.A i trajace valjda bez punjaca 4 5 sati