Sreda_
Početnik
- Poruka
- 19
Da li ima neko savet vezano za ovo? Ili bar na šta obratiti pažnju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da programiraш шта?Da li ima neko savet vezano za ovo? Ili bar na šta obratiti pažnju?
Da programiraш шта?
Андроид, иОС, Њиндоњс? Њеб скри
Da učim programiranje, početnik?Da programiraш шта?
Андроид, иОС, Њиндоњс? Њеб скрипте?
Колко пара дајеш за лаптоп?Da učim programiranje, početnik?![]()
ako planiras programiranje u androidu nemoj AMD jer ima problema sa android studiom kod emulatora..morao bi da se zezas sa dodatnim instalacijama i nerviranjimaDa učim programiranje, početnik?![]()
ako planiras programiranje u androidu nemoj AMD jer ima problema sa android studiom kod emulatora..morao bi da se zezas sa dodatnim instalacijama i nerviranjim
ako planiras programiranje u androidu nemoj AMD jer ima problema sa android studiom kod emulatora..morao bi da se zezas sa dodatnim instalacijama i nerviranjima![]()
1000€ bi bio maksimum...?Колко пара дајеш за лаптоп?
мацбоок аир 13” најбољи лаптоп тренутно за најмање пара.1000€ bi bio maksimum...?
Da li se varam ili taj Mac ima samo 8gb rama? Zar ne bi bolji izbor bio neki Lenovo sa 16gb?мацбоок аир 13” најбољи лаптоп тренутно за најмање пара.
Чекај акцију у истајл пашће на 133к динара.
Не мацОС има компресор и програми троше мање РАМ’а.Da li se varam ili taj Mac ima samo 8gb rama? Zar ne bi bolji izbor bio neki Lenovo sa 16gb?
A cuj rikne ti tastatura, odneses u radnju daju ti novi laptop. Prve dve godine. Ako hoces jos godinu dana calnes 200eja sam protiv mekova jer je sve super kad dobro radi, ali kad krenu problemi i kvarovi hebo si jeza..
i pri tom ne mislim na cene nego na samu zamenu delova,
za win laptopove odes u prvu prodavnicu, kupis sta ti treba i za sat - dva imas opet operativan kompjuter
kod meka to je misaona imenica![]()
Eto kupi joj gaA cuj rikne ti tastatura, odneses u radnju daju ti novi laptop. Prve dve godine. Ako hoces jos godinu dana calnes 200e
uz to imas pravvi customer support za sve probleme oko sw - a i response time od 24h i manje![]()
Engleski nije problem, matematika mozda moze da bude jer ipak dolazim iz potpuno "drugacije okruzenja"Eto kupi joj gadrži joj časove...
Za početnika je verovatno itekako skup, najpovoljniji Apple laptop.
Ali jeste kvalitetnije od PC. X Software od Windowsa neuporedivo....Big Sur..
Njoj treba dobar ambijent, velika motivacija i puno rada, reda, rasporeda i discipline....
Rad...trebalo bi itekako da se isplati.
Engleski i matematika su veoma bitne osnove?
da, bas ce ti dati nov kad ti ispadne iz ruke i pukne ili se pokvari HDA cuj rikne ti tastatura, odneses u radnju daju ti novi laptop. Prve dve godine. Ako hoces jos godinu dana calnes 200e
uz to imas pravvi customer support za sve probleme oko sw - a i response time od 24h i manje![]()
Mislim da hoce, lik je prosuo sok ili tako nesto i dali su mu nov sa benchmark foruma informacija.da, bas ce ti dati nov kad ti ispadne iz ruke i pukne ili se pokvari HD
a ovo nisam razumeo..sta dobijas za tih 200€?
Nisi nerealna, ako znas engleski ici ce to dosta lakse. Ako si se definitivno odlucila za python, najbolji resurs za koji sam ja cuo je Python Crash Course, knjiga koja je malo skuplja u fizickom obliku ali lako se nadje besplatan PDF na netu. Bitno da je 2nd edition, iz 2019. i ako imas zivaca, prolazi knjigu i usput radi na svom racunaru primere iz knjige.Engleski nije problem, matematika mozda moze da bude jer ipak dolazim iz potpuno "drugacije okruzenja"
"Puno rada" je diskutabilna tema, 4 sada dnevno je neki maksimum koji uspevam da ostvarim za sada, a trenutni cilj je da za godinu dana dodjem dodjem do znanja koje bi mi omogućilo posao juniorske pozicije(python). Da li sam nerealna u očekivanju?
Engleski nije problem, matematika mozda moze da bude jer ipak dolazim iz potpuno "drugacije okruzenja"Eto kupi joj gadrži joj časove...
Za početnika je verovatno itekako skup, najpovoljniji Apple laptop.
Ali jeste kvalitetnije od PC. X Software od Windowsa neuporedivo....Big Sur..
Njoj treba dobar ambijent, velika motivacija i puno rada, reda, rasporeda i discipline....
Rad...trebalo bi itekako da se isplati.
Engleski i matematika su veoma bitne osnove?
Hvala ti neizmerno na svim ovim informacijama.Nisi nerealna, ako znas engleski ici ce to dosta lakse. Ako si se definitivno odlucila za python, najbolji resurs za koji sam ja cuo je Python Crash Course, knjiga koja je malo skuplja u fizickom obliku ali lako se nadje besplatan PDF na netu. Bitno da je 2nd edition, iz 2019. i ako imas zivaca, prolazi knjigu i usput radi na svom racunaru primere iz knjige.
Ako ti lakse ide ucenje preko video tutorijala, na Udemy imas kurseve za oko 10 evra kad su na popustu, a cesto su na popustu. Na YouTube FreeCodeCamp.org, Derek Banas and Corey Schafer svi imaju dobre kurseve za osnove python-a. Takodje, na sajtu Udacity sajtu, koji nudi placenu obuku za odredjene oblasti, ima i besplatnih uvodnih kurseva u razne tehnologije, pa tako i za python.
samo boodala ce produziti za 200€ godinu danaMislim da hoce, lik je prosuo sok ili tako nesto i dali su mu nov sa benchmark foruma informacija.
Za 200e dobjas produzenu podrsku od godinu dana, dakle tri godine.
Pa to nisam osetio potrebu da dam 200e za novi macbook u sledećih godinu dana ČPmislim ako pricamo o apple kvalitetu zar ne bi trebalo da se ne kvari goooodinaaamaaaaa![]()