Hocu da ih bezicno povezem... Znaci odem da devices..na TV podesim screenmirroing....SMART ga prepozna i kada treba da prikaze sliku - TV kaze 'ovi video podaci nisu podrzani' Sta raditi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hocu da ih bezicno povezem... Znaci odem da devices..na TV podesim screenmirroing....SMART ga prepozna i kada treba da prikaze sliku - TV kaze 'ovi video podaci nisu podrzani' Sta raditi?
Nadji nekog od drugara ko malo poznaje te stvari,pa nek ti uradi.Nije sramota ne znati nesto.Polako naucice se.
Pa bolje je videti kako se to radi i nauciti.Ovako nije jednostavno objasniti.Postoji mnogo razloga sto nece,a bakraci su proslost.Pogledaj ovo mozda pomogne:Ne razumem, ja sam dosao na forum jer sam mislio da neko 'poznaje te stvari'...kakvi drugari - kakvi bakraci?!
Sad sam pokusao da nadjem i naso na nekoliko mesta,ali se svi zale da im preko Wi-Fi-ja mnogo koci kada gledaju film ili utakmice.Uostalom moze proguglat sam,samo dodaj na ovaj naslov ,povezivanje preko wireless ili wi-fi-ja,pa potrazi malo na vise stranica.Ja sam ti pisao ovo,zato sto je moj surak deci hteo to da uradi i uradio je ,ali mije moglo nista da se gleda bez prekidanja.Ispitaj,pa razmisljaj o kablovima,jeste da treba ju duzi,ali ako bas hoces to isplati se i slika je super.Ovo je HDMI varijanta, ja pokusavam preko mreze (wireless)... Hvala u svakom slucaju
Evo procitaj:https://bs.wikipedia.org/wiki/Multimedijasta je multi medija![]()
l o lNe razumem, ja sam dosao na forum jer sam mislio da neko 'poznaje te stvari'...kakvi drugari - kakvi bakraci?!