GODFATHER10
Iskusan
- Poruka
- 6.064
Koliko vas koristi ,ili da li ste culi da Laneno ulje ima dobar efekat za zeludac?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam nekih zdravstvenih tegoba, ali s vremena na vreme koristim mleveno seme lana,
pošto nije baš najprijatnijeg ukusa, a i ispušta sluz, najčešće jednu do dve kafene kašičice pomešam sa jogurtom, kiselim mlekom
ili nekim voćem. Sadrži omega -3 masne kiseline kao i mnogo vlakana i prevashodno je odlično za zdravlje digestivnog trakta,
Recimo protiv zatvora je dobro, takođe reguliše nivo holesterola, a dobro je i za redukciju telesne težine.
To su neka osnovna svojstva, mada ima puno pozitivnih svojstava (za suvu kožu, čisti krvne sudove, takođe za kardiovaskularni sistem, ... ),
tako da verujem i da laneno ulje nije ništa lošije. Rešavam se već dugo da ga probam.
Ako je neko već koristio u ishrani neka podeli mišljenje s nama ovde.
'Ajde ne preterujFujs ...Odvratno...Jedva sam se navikao na maslinovo...
Inače,laneno ulje se koristi u industriji farbi lakova i lepkova...
Ne savetujem baš jer je za ljude nesvarljivo-organizam ga izbacuje
neiskorišteno te deluje kao podmazivanje creva...Isto kao da popijete dl.
mineralnog ulja za automobil...![]()
ja moram buraz slabo zderem ribu a i zivuljkeFujs ...Odvratno...Jedva sam se navikao na maslinovo...
Fujs ...Odvratno...Jedva sam se navikao na maslinovo...
Много је пријатнијег укуса него рецимо, кикирики. А слуз? Шта ради рецимо, бели слез? Управо испуштање слузи је добра ствар, јер та слуз штити слузокожу желуца. Е сад, не спадам у оне који се фрљају изразима тип "Омега 3", "Омега 6" јер нико и не зна шта то значи.pošto nije baš najprijatnijeg ukusa, a i ispušta sluz,
Није истинаNema koristi od lanenog ulja ako se pije samo...isto tako nema smisla stavljati laneno seme u jogurt ako se pre konzumiranja ne samelje (ne sme se pripremati unapred)..i bolje je staviti ulje u jogurt,...