LANE GUTOVIC SNIMA NOVI SERIJAL .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
milkamilka:
... Malo znam zena koje nisu "gnjiloguze" sad u vreme brze, masne hrane. A ne svidjaju mi se ove ribe sto su dezurni policajci ovde u forumu. Kao one odredjuju ko je na "rejting listi" cool, a ko nije. Ko ste vi bre? Ko vama daje to pravo? Da se niste vi prepoznale u Lanetovim govorancijama pa vam je sad krivo? ... Vi mora da ste neke zesce ribe kad ste tako pametne. A gde su vam momci "opasnice"? Ili jos cekate svog princa na belom konju, mada bih se ja da sam na vasem mestu zabrinula sa vasih 30 - 40 godina sto ga vec nema i da li ce doci. I razmislila bih... da nije mozda i do mene to sto ga neme i nikad nece doci.

milkamilka:
Nerviraju me ove sto su najpametnije na svetu. Imam utisak da su le...jke. Ni mene nije Lane odusevio, ali ima nesto sto je i znao da kaze. Ne prija, ali je istina. Pa necemo sad da lincujemo nekog zbog toga.

Buhahahaaaaaaa, provalila si meeeeeeeee..... A ja nisam mogla da odgovorim jer sam celu noć plakala i davila se u masnoj hrani ne bi li mi booolja bila još većaaaaaa.... I ne da nemam dečka pa sam prisilno postala lezz, nego sam tako gadna da nemam ni devojkuuu... A bliži mi se četrdesetaaaaa... a biološki sat otkucavaaaaa... al nema veze jer ovaki skotovi ko ja ne bi ni trebali da se razmnožavajuuuuu....I još sam pride i glupa, pa nisam ukapirala šta su "ockane".

Pa mi treba vaš savet: dal da se ubijem odmah ili to nije 'rišćanski?

parka:
Buhahahaaaaaaa, provalila si meeeeeeeee..... A ja nisam mogla da odgovorim jer sam celu noć plakala i davila se u masnoj hrani ne bi li mi booolja bila još većaaaaaa.... I ne da nemam dečka pa sam prisilno postala lezz, nego sam tako gadna da nemam ni devojkuuu... A bliži mi se četrdesetaaaaa... a biološki sat otkucavaaaaa... al nema veze jer ovaki skotovi ko ja ne bi ni trebali da se razmnožavajuuuuu....I još sam pride i glupa, pa nisam ukapirala šta su "ockane".

Pa mi treba vaš savet: dal da se ubijem odmah ili to nije 'rišćanski?
Parka, sta to sve nas briga? Sto zauzimas prostor tim budalastinama? Tema je bio LANE, a ne ti. Patis zbog necega? Jesu te mucili kad si bila mala? LANE, a ne ti. :roll:

Vi ste zenske zabavne koliko i TV dnevnik pred izbore. Ocekuje se komentar na temu ili nekakvo dobro zapazanje, a ovo naklapanje... Pa ste jos skocile na ovo malo momaka koji hoce da komuniciraju sa vama... Umesto da se radujete sto momak hoce da pise vama kokoskama, i da pokusate malo da vezbate komunikaciju sa suprotnim polom, jer ce vam, ako Bog da, trebati u realnom zivotu, a vi ste nasle za najmudrije da trabunjate ono sto bolesnici komi buncaju... Nemojte se cuditi ako vam foruma ni pas nece da vas ujede.
Sto se momaka tice, momci svaka cast za pokusaj, samo, sa ovim kokoskama nema srece.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back