parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
milkamilka:... Malo znam zena koje nisu "gnjiloguze" sad u vreme brze, masne hrane. A ne svidjaju mi se ove ribe sto su dezurni policajci ovde u forumu. Kao one odredjuju ko je na "rejting listi" cool, a ko nije. Ko ste vi bre? Ko vama daje to pravo? Da se niste vi prepoznale u Lanetovim govorancijama pa vam je sad krivo? ... Vi mora da ste neke zesce ribe kad ste tako pametne. A gde su vam momci "opasnice"? Ili jos cekate svog princa na belom konju, mada bih se ja da sam na vasem mestu zabrinula sa vasih 30 - 40 godina sto ga vec nema i da li ce doci. I razmislila bih... da nije mozda i do mene to sto ga neme i nikad nece doci.
milkamilka:Nerviraju me ove sto su najpametnije na svetu. Imam utisak da su le...jke. Ni mene nije Lane odusevio, ali ima nesto sto je i znao da kaze. Ne prija, ali je istina. Pa necemo sad da lincujemo nekog zbog toga.
Buhahahaaaaaaa, provalila si meeeeeeeee..... A ja nisam mogla da odgovorim jer sam celu noć plakala i davila se u masnoj hrani ne bi li mi booolja bila još većaaaaaa.... I ne da nemam dečka pa sam prisilno postala lezz, nego sam tako gadna da nemam ni devojkuuu... A bliži mi se četrdesetaaaaa... a biološki sat otkucavaaaaa... al nema veze jer ovaki skotovi ko ja ne bi ni trebali da se razmnožavajuuuuu....I još sam pride i glupa, pa nisam ukapirala šta su "ockane".
Pa mi treba vaš savet: dal da se ubijem odmah ili to nije 'rišćanski?