LANE GUTOVIĆ HITNO PRIMLJEN U BOLNICU: Glumca zadržali na VMA, očekuju ga DETALJNA ispitivanja

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.396

Glumca zadržali na VMA, očekuju ga DETALJNA ispitivanja

2506817_1157-dado-djilas_ff.jpg

Glumac Milan Lane Gutović danas je navodno hitno primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, pod sumnjom da je zaražen koronavirusom.

Kako domaći mediji prenose, on ima i hronična oboljenja, te je iz predostrožnosti zadržan na klinici, a najpre zbog simptoma na kovid.

Gutoviću je urađen prvo brzi test, koji je pokazao da je glumac negativan na koronu, ali ga sutra očekuju detaljnija ispitivanja i PCR test. On se trenutno nalazi izolovan u boksu na VMA, a ukoliko se bude pokazalo da ima koronavirus biće prebačen odmah u nadležnu bolnicu.

Navodno, Gutović se već nekoliko dana oseća loše i ove nedelje je već bio na pregledu u ovoj klinici, ali zbog drugih većih zdravstvenih tegoba.
................................................
Tako i treba, radi predostrožnosti...

Lane, drš' se, čoveče!
Moraš!
Ne mogu više, mnogo ih je pomrlo već... hajde, živi!
Čekaj neko vreme da mogu da te ožalim, to nije sad...
Ni narednih deset godina, ni dvadeset...
Pustite nas da malo odahnemo, ljudi!
Ovo je stvarno silovanje duše.

Drš' se tamo, nemoj da me ljutiš!!! :azdaja:

bio je dugo bolestan.:( krio..
Nije krio, ako cemo za pravo , tj bila je emisija o njemu na Avali, neka novinarka radila...
Samo covek ne prica u drustvu koje guta senzacije, a bolest kao senzacija nije prijatna pozicija.
I u toj emisiji , koja ce verovatno sad biti reprizirana, on je na trenutak oznacio da se i povukao malo zbog sebe a malo zbog drugih.

Ja zdrav pa kad imam osip ili mi otekne zglob pa ne pricam nikome...pomoc cu tesko dobiti i razumevanje, a ispiranje usta mi ne treba...a ni ono posle, jesi li ozdravio.
A zamisli kad znas da nece biti nekog drasticnog poboljsanja.

Ni Bog nece pravedno, baksuzi zive dobri umiru.
Iskren da budem ja ovo primecujem ali samo kad sam u Srbiji...ili na Balkanu...

Kad sam u nekoj drugoj zemlji , ne primecujem toliko kaznjavanje dobrote od strane slucajnosti ili nenamernosti....
Tako da kao da je neko prizvao Djavole da caruju u Srbiji...

Back