Lancia Ypsilon (2001)

Е, то је па обичан технички. За онај необичан (за аута старија од 15 година, треба да кошта око 50 еура х 2) прете сателитима, хајтек опремом, камерама не би ли најзад сви злочинци дошли пред лице правде...:roll:

@De Sisti: Хвала ти на понуди, али због најаве ова два техничка прегледа за возила преко петнаест година (а то ускоро следи и твом) и сам сам продао ауто који ме је врло добро служио без икаквих проблема.
@Дуле: Заинтересован сам за тај Сеићенто. Јесте крајње спартански, али је то и најрационалније у овом тренутку за мене. Остави ми (ако имаш линк за фирму, стави га у поруку) контакт на ПП.
@ВикерМен:Ма, нисам ја гадљив на немачка аута па ни на Голфа али једноставно сам га избацио из избора јер је Фиат засигурно лакши за одржавање.

Ok, moje je da ponudim :)

Inace, preporucujem da odes do Duleta. Imao sam prilike vise puta da pricam sa njim. Gomilu stvari koje je rekao, ispostavile su se kao tačne, bar na mom primeru.
Već duže vreme sam pregovarao s njim oko kupovine auta. Mada, to se ne može nazvati pregovaranjem, već mojom neodlučnošću (plus što sam imao i neke druge ponude koje su se izjalovile). Uglavnom, baš mi je žao što sam zbog neodlučnosti propustio jednu dobru Lybru i Stila koje je Dule021 imao u ponudi.

Е, то је па обичан технички. За онај необичан (за аута старија од 15 година, треба да кошта око 50 еура х 2) прете сателитима, хајтек опремом, камерама не би ли најзад сви злочинци дошли пред лице правде...:roll:

Sad ja tebe ne razuzmem?! O tome sam i ja pricao: tehnicki u Dunavu nisam platio, zato sto sam odmah uzeo polisu kod njih, a oni su mi rekli da ce, ako treba da se gledaju starija vozila 2 puta godisnje, i taj drugi tehnicki biti besplatan kod njih, ili ce kostati par stotina dinara. Naravno, za ljude koji imaju njihovu polisu.

Sad ja tebe ne razuzmem?! O tome sam i ja pricao: tehnicki u Dunavu nisam platio, zato sto sam odmah uzeo polisu kod njih, a oni su mi rekli da ce, ako treba da se gledaju starija vozila 2 puta godisnje, i taj drugi tehnicki biti besplatan kod njih, ili ce kostati par stotina dinara. Naravno, za ljude koji imaju njihovu polisu.
Nadam se da će tako i biti. Koliko sam ja razumeo najevropljanina on je pričao neku drugu priču, da je u tom slučaju (za vozila starija od 15 godina) "ekspertniji" tehnički pregled i da će za takve preglede posebno organizovati neke servise (slično kao što taksisti idu na estetski) koji će pa biti haj-tek opremljeni i šta sve još ne. Nadam se da će to ostati prazna priča.

Back