acivi
Ističe se
- Poruka
- 2.749
Sto se tice tehnickog, meni su u Dunavu rekli (kad sam registrovao auto) da, posto kod njih uzimam polisu, onda ce u njihovom tehnickom da mi bude ili besplatno ili par stotina dinara za taj drugi pregled.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@De Sisti: Хвала ти на понуди, али због најаве ова два техничка прегледа за возила преко петнаест година (а то ускоро следи и твом) и сам сам продао ауто који ме је врло добро служио без икаквих проблема.
@Дуле: Заинтересован сам за тај Сеићенто. Јесте крајње спартански, али је то и најрационалније у овом тренутку за мене. Остави ми (ако имаш линк за фирму, стави га у поруку) контакт на ПП.
@ВикерМен:Ма, нисам ја гадљив на немачка аута па ни на Голфа али једноставно сам га избацио из избора јер је Фиат засигурно лакши за одржавање.
Е, то је па обичан технички. За онај необичан (за аута старија од 15 година, треба да кошта око 50 еура х 2) прете сателитима, хајтек опремом, камерама не би ли најзад сви злочинци дошли пред лице правде...![]()
Nadam se da će tako i biti. Koliko sam ja razumeo najevropljanina on je pričao neku drugu priču, da je u tom slučaju (za vozila starija od 15 godina) "ekspertniji" tehnički pregled i da će za takve preglede posebno organizovati neke servise (slično kao što taksisti idu na estetski) koji će pa biti haj-tek opremljeni i šta sve još ne. Nadam se da će to ostati prazna priča.Sad ja tebe ne razuzmem?! O tome sam i ja pricao: tehnicki u Dunavu nisam platio, zato sto sam odmah uzeo polisu kod njih, a oni su mi rekli da ce, ako treba da se gledaju starija vozila 2 puta godisnje, i taj drugi tehnicki biti besplatan kod njih, ili ce kostati par stotina dinara. Naravno, za ljude koji imaju njihovu polisu.